Bufalo Bil
Domaćin
- Poruka
- 3.308
Koliko znam, nigde. Na FOX LIFE-u su izvrteli prva dva serijala i uzduz i popreko i bilo bi preterano da opet pochnu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam sanjala House-a, josh dok je treca sezona bila u toku. Nishta posebno, sve je bilo vezano za njegovu okolinu, ja sam samo bila nemi posmatrach, mada su mi se u tom snu otkrile neke stvari koje ce kulminirati u petom serijaluOn, Cuddy i tako to
Kada ce mi rodjendan?Ne... Kada ce vec taj septembar?
![]()

Ljudi,gde se sada daje House...?? Nema vise na FOx Life-u![]()

Ima me na fejsu, mada ne volim taj vid prikazivanja, jer svako zna shta u kom trenutku pishem. A shto se tiche dolaska Hjua u Srbiju, moze, moze, smeshtaj o mom troshku
Ozbiljno, razmishljala sam o tome, nije da nisam. Inache, ameri i englezi sa majspejsa su me naterali da prevedem "Gregorys song" na engleski samo da bi se bolje proshirila spika, ja touchinih (spot ste videli) tako da je sada sve na Hjuu![]()

Koji si ti lik 

A shto se tiche dolaska Hjua u Srbiju, moze, moze, smeshtaj o mom troshku![]()

O K. Ti preuzmi troshak, a smeshtaj neka ostane kod mene![]()
Kraljevo nije tako veliko... I mora da ima neko skriveno,zatureno skladiste odakle te niko ne moze cuti

A, sto se zenama svidja Hju Lori?
![]()

Hm,....... a što ja, recimo, volim čokoladu
A što ti voliš nešto što voliš...
Ma, bespotrebno pitanje
Bufalo i Look, da se ne biste prepirale, evo spavaće kod mene
Čuj, "spavaće"![]()
Ne, nego nije nesto lep covek, a mnogima se svidja...sto neko rece nema klasicnu holivudsku lepotu...

Ja razumem i potpuno se slazem sa tobom.![]()
ovaj, sta sam htela reci...ovaj, sta sam htela reci...

Jel' ovo neshto na moj rachun? U svakom sluchaju, lepo je izlozeno. Ne mora neko da bude holivudski lepotan da bi meni bio lep. Treba da bude simpatichan, sharmantan, visok 1.90, mrshav, da ima plave ochi, da bude glumac![]()

Da, naravno da je ime u prvom planu
Ma, jeste ruznjikav. Pogledaj ga samo, cheshe se dok ga slikaju
Vidi ovde, smochio se sav

Pa, kao prvo, trebalo bi mu skinuti svu odeću da se osuši i... staviti ga u krevet da se odmori![]()
) pored da ga ugreje?