serija "DR. HOUSE"

Ja sam sanjala House-a, josh dok je treca sezona bila u toku. Nishta posebno, sve je bilo vezano za njegovu okolinu, ja sam samo bila nemi posmatrach, mada su mi se u tom snu otkrile neke stvari koje ce kulminirati u petom serijalu :) On, Cuddy i tako to :D

Kada ce mi rodjendan? :) Ne... Kada ce vec taj septembar? :D

A ćutiš, ćutiš... :lol:

Znaš šta mi pade na pamet :D
Ako Hjui, bar imalo ima vremena da "srfffuje", nadamo se da će kao Rob Stewart, alias Nik Sloter, ugledati tvoju pesmu na tjubu i kontaktirati te :D
Šta misliš o tome? :D
Baš bi bilo super! :cool:

A septembar je, iz ove perspektive, stvarno daleko :confused:

Baš sam slušala pre neki dan "Teardrop", pesmu koju sam volela i ranije, ali sada mi je direktna asocijacija na Hausa :cool:

Ljudi,gde se sada daje House...?? Nema vise na FOx Life-u:roll:

Gledamo li, ma ne mi smo to davno uradili, neki cak pominju i drugi put :cool:

@eve
to je brilijantna ideja. Mozda stvarno i upali. U ostalom deca su mu mlada sigurno vise na myspace ili face ili you tube. Ako on i ne vidi, mozda oni vidi pa mu jave :manikir:

@Bufalo
moras se i na Facebook uclaniti, ako do sada nisi. to je odlicna reklama a sanse su vece da te neko primeti...

Ima me na fejsu, mada ne volim taj vid prikazivanja, jer svako zna shta u kom trenutku pishem. A shto se tiche dolaska Hjua u Srbiju, moze, moze, smeshtaj o mom troshku :D
Ozbiljno, razmishljala sam o tome, nije da nisam. Inache, ameri i englezi sa majspejsa su me naterali da prevedem "Gregorys song" na engleski samo da bi se bolje proshirila spika, ja touchinih (spot ste videli) tako da je sada sve na Hjuu :D

Ima me na fejsu, mada ne volim taj vid prikazivanja, jer svako zna shta u kom trenutku pishem. A shto se tiche dolaska Hjua u Srbiju, moze, moze, smeshtaj o mom troshku :D
Ozbiljno, razmishljala sam o tome, nije da nisam. Inache, ameri i englezi sa majspejsa su me naterali da prevedem "Gregorys song" na engleski samo da bi se bolje proshirila spika, ja touchinih (spot ste videli) tako da je sada sve na Hjuu :D

:hahaha::hahaha::hahaha: Koji si ti lik :D...Ti si moj idol...:D....

Hvala, hvala :hvala::hvala: :bye:

By the way, i ATHEIST-ima su se smejali kada su snimili pesmo o Sloteru, a sada... Ovo shto ja radim je tipichno fanski. Ne cimam choveka, ne shaljem mu anonimna pisma niti ga maltretiram na bilo koji nachin. Ako se ne nadam da ce moj rad prouzrokovati bilo kakav odjek, onda ne treba ni da radim. Jel' tako? A sada kada sam ti idol, trk u shtampariju da oizradish majichicu sa mojim likom :hahaha: :rotf:

Uzivajte ljudi i samo opushteno!!! ;)

Poslednja izmena:
Ukusi su razlichiti. Meni nikada paznju nisu privlachili svehvaljeni lepotani iz Holivuda. Mnogo su namontirani! Ovaj ima harizmu... Definitivno!!! :D Nikada se nije gurao da bi dokazao bilo shta, ne voli kada mu nabijaju na nos da je zgodan (shto 100000 % jeste), jer smatra da je on glumac, te da se glumom treba dokazivati, a ne... Prirodno je blesav! ;)

Shto mi se svidja? Pa, mislim, gledaj...

Ne, nego nije nesto lep covek, a mnogima se svidja...sto neko rece nema klasicnu holivudsku lepotu...

Ukusi su različiti. Koliko ljudi, toliko.... :lol:

Meni se nikada nisu dopadali tipovi koji se većini dopadaju. Ako išta ne podnosim, to su tzv-ni "lepi" muškarci. :lol:
Meni obično izgledaju vrlo "ženskasto", bez obzira na eventualne mišiće ili mačo stav.

Recimo, Bred Pit, Tom Kruz...... koji važe za "lepotane", čak je Pit u nekoj anketi proglašen za muškarca sa idealnim crtama lica, meni su apsolutno ne interesantni i bezlični.

Kažeš nije lep. Lepota je u očima posmatrača. Ono što je tebi ili meni lepo, nekome nije.

Opet, harizma, šarm, neka energija koju osećaš da neko zrači, nemaju veze sa lepotom.

I kada si zaljubljena u nekoga, tu nema matematike. Razumeš šta hoću da kažem ;)

Jel' ovo neshto na moj rachun? U svakom sluchaju, lepo je izlozeno. Ne mora neko da bude holivudski lepotan da bi meni bio lep. Treba da bude simpatichan, sharmantan, visok 1.90, mrshav, da ima plave ochi, da bude glumac :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

I da se zove Hugh Laurie :lol:
EJ-men :lol:

Ma, ipak je malo ružnjikav, aaaaa :lol:

hugh_laurie_02-1.jpg

Back