Serij(e)a sa stare Kosave

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

markomix

Početnik
Poruka
6
Zanima me da li se neko seca serija sa stare Kosave dok je bila u vlasnistvu Milosevica (njegove cerke). Posto pokusava da nadjem neku humoristicku seriju koja se tada emitovala kod njih. U seriji se sve vrti oko klinca koji je u srednjoj skoli (i oko njegove porodice),ako se neko seca serije ili kako se otprilike zvala neka odgovori. Usput hvala svima za bilo kakvu pomoc,jer ja ovu seriju nikako ne uspevam da nadjem.

Pa davno je to bilo. Ali koliko se secam roditelji su mu oko 30-ak godina. Secam se npr. epizode kada mu valjda najbolji ortak kaze da mu je keva dobra i on se zesce istripuje kad vidi da mu ortak stalno odmerava kevu.Secam se da sam se cepao od smeha kad sam gledao tu epizodu, mislim da je humor u seriji bio u stilu Scrubs-a (ali ne toliko dobro).Isla je kad su bili prikazivani Angel i Pretender

Jeste dupli post,ali glupo mi je da menjam prethodnu poruku @bullitt13 Izgleda da je to ta serija,posto sam na netu nasao neke slike.Prvo nisam bio siguran jer na imdb nemaju slike,a i ne secam se bas radnje,ali kad sam video sliku one njegove keve(kako sam se samo primao na nju ko klinac),mislim da je to ta serija.Jos samo da nadjem to i pretendera na emulcu pa da se bacim na gledanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back