Serbia Open

Pa ne moze da se ocekuje da prvi put dodju igraci koji ucetvuju na GS....Polako,vazno je da smo dobili turnr,a posle ko zna za 2,3 godine....

Pa covece na GS turniru igra i kurta i murta,tacnije njih 128 (pitaj Djokovica sa kim je igrao u Parizu prosle godine pre Rafe)

Posebno se moze zalomiti neki nesretnik koji se dovukao u zreb iz kvalifikacija,ti su posebno kvalitetni

Pa nemam ja nista protiv toga da on igra u Bg-u nego sam to napisao jer je Srle napisao da ne ocekuje igrace iz Top 5.... Ili on misli da Djokovic sledece godine nece biti u Top 5... :roll:

Neeeeeeeee,odmah pa pogresna konstatacija :) Ocekujem da Nole igra svoj turnir,to je normalno,samo ne ocekujem da ce bas odmah moci da dovedu cak i igrace iz Top 10.Takodje,realno je ocekivati da bas svake godine nasi igraci tu igraju,svi,tako da vec imamo kvalitetan turnir + uvek mozes da pozoves Davidenka posto on nista ne odbija...

Realna prica je da kod nas dolaze igraci izmedju 10 i recimo 40 mesta,od ovih poznatijih,da udju jos malo u stos pred RG i da poprave malo rejting,kao sto sam rekao vec,sto se tice nosioca za Grend Slem...

A za neku godinu,ko zna? Ako je Federer igrao u Estorilu,sto ne bi igrao i u Beogradu :D

Evo i žreba. Malo je bzvz što se naših tiče jer će se sresti odmah Janko, Novak, Viktor, ali šta je tu je...

Glavni žreb:

Novak Đoković (SRB, 1) Slobodan
Janko Tipsarević (SRB) vs. Sergio Roitman (ARG)
Filip Krajinović (SRB, WC) vs. Marcel Granollers (ESP)
Sam Querrey (USA) vs. Viktor Troicki (SRB, 5)

Andreas Seppi (ITA, 4) Slobodan
Wayne Odesnik (USA) vs. Leonardo Mayer (ARG)
Marcos Daniel (BRA) vs. Guillermo Canas (ARG)
Kvalifikant vs. Ivan Ljubičić (CRO, 6)

Christophe Rochus (BEL, 8) vs. Nicolas Devilder (FRA)
Kristof Vliegen (BEL) vs. Kvalifikant
Kvalifikant vs. Arsenije Zlatanović (SRB, WC)
Igor Andreev (RUS, 3) Slobodan

Arnaud Clement (FRA, 7) vs. Steve Darcis (BEL)
Kvalifikant vs. Marcos Baghdatis (CYP, WC)
Brian Dabul (ARG) vs. Nicolas Massu (CHI)
Ivo Karlović (CRO, 2) Slobodan

Ma da mi pored Noleta navucemo jos neku veliku facu kao sto su lepo Hrvati u Umagu navatali Karlosa Moju...Covek je svake godine tamo i 5 puta uzeo turnir,bole ga briga,a tamo uziva kako i koliko hoce....Ko god je bio u Umagu zna sta pricam :) :) :)

Kad je poceo da igra tamo nije bio losiej plasiran,sta vise,bio je skoro pa prvi igrac sveta...A i bio je,doduse,celu jednu nedelju ;)

A i ako poredis Andreeva i Karlovica sa karijerom Karlosa Moje....Nemoj.....

Back