Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Ma postane GS....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa ne moze da se ocekuje da prvi put dodju igraci koji ucetvuju na GS....Polako,vazno je da smo dobili turnr,a posle ko zna za 2,3 godine....
Pa nemam ja nista protiv toga da on igra u Bg-u nego sam to napisao jer je Srle napisao da ne ocekuje igrace iz Top 5.... Ili on misli da Djokovic sledece godine nece biti u Top 5...![]()
Ocekujem da Nole igra svoj turnir,to je normalno,samo ne ocekujem da ce bas odmah moci da dovedu cak i igrace iz Top 10.Takodje,realno je ocekivati da bas svake godine nasi igraci tu igraju,svi,tako da vec imamo kvalitetan turnir + uvek mozes da pozoves Davidenka posto on nista ne odbija...
Glavni žreb:
Novak Đoković (SRB, 1) Slobodan
Janko Tipsarević (SRB) vs. Sergio Roitman (ARG)
Filip Krajinović (SRB, WC) vs. Marcel Granollers (ESP)
Sam Querrey (USA) vs. Viktor Troicki (SRB, 5)
Andreas Seppi (ITA, 4) Slobodan
Wayne Odesnik (USA) vs. Leonardo Mayer (ARG)
Marcos Daniel (BRA) vs. Guillermo Canas (ARG)
Kvalifikant vs. Ivan Ljubičić (CRO, 6)
Christophe Rochus (BEL, 8) vs. Nicolas Devilder (FRA)
Kristof Vliegen (BEL) vs. Kvalifikant
Kvalifikant vs. Arsenije Zlatanović (SRB, WC)
Igor Andreev (RUS, 3) Slobodan
Arnaud Clement (FRA, 7) vs. Steve Darcis (BEL)
Kvalifikant vs. Marcos Baghdatis (CYP, WC)
Brian Dabul (ARG) vs. Nicolas Massu (CHI)
Ivo Karlović (CRO, 2) Slobodan
Naravno da je najbitnije da smo ga dobili,za sada cini mi se da je to cetvrta kategorija turnira,treba stepenik po stepenik....
ili Stepanek po Stepanek?
Svaka čast Đokovićima! Ulažu u zemlju od koje nikada ništa nisu dobili.
Od ove nase zemlje malo ko je nesto dobio,ali dobili su veliku podrsku navijaca...,a i uz njegovo ime pored mnogih titula stajace i ovaj turnir.

Zar je moguce da se ne prenosi otvaranje na RTS-u?
Zar je moguce da se na tom istom rts-u ne prenosi zavrsna ceremonija iz Rima????
Uzasni su!....Ne bi se setili da prenose bar jedan wta turnir (1000 kategorije)...Ne to samo gde igra Novak samo to prenose....
nole sutra igra sutra (tj. u cetvrtak)...Da li neko zna kada igra Nole sutra?