Serbia Open

Vidjecemo...bitno je da je presao 25 pobjeda...sad mu samo zelim da nastavi sa dobrom igrom...vise nista nije vazno...premda...volio bih kad bi dosao bar do pobjede br. 30 (: ...

Pa sta ga znam, teniseri su se rasuli po Evropi... moraju nekako svi po malo da dodju do ATP bodova, zato je ovoliko turnira u isto vreme, pa ko se kom zalomi i kako...
Beograd je ipak najnoviji ATP turnir, koliko znam, pa ce vremenom postati poznatiji, a mozda ce organizatori poraditi na povecanju ATP ranga na 500, pa ce samim tim biti i interesantniji za ucesnike.

* * POBJEDA...NOLE MAJSTORE....**
530568e1e667421dbb64a5669910e335.gif

Pa Noletov stric se malo ``uplasio`` TV kamera, sto nije nista strasno.
Verovatno je morao da ispostuje sve sponzore, mislila sam da ce spomenuti i radnike Gradske cistoce ;)
ali to je tako, zao mi je sto nije spomenuo i moj omiljeni sportski kanal Sportklub!
Svaka cast za Sportklub!!! :ok: :heart:
Mislim da je sve sjajno stimalo na Serbia Openu i da su svi na kraju bili zadovoljni.
Osim sto je kisa padala, ali to je visa sila...

Madrid je krenuo... idemo u Kraljevstvo tenisa... :worth:

Bravo Nole, josh jedna titula,sve chestitke:D
A sad,hladne glave,strpljivo,ali "sljakerski"u nove pobede,cheka te tezak posao, verujem da mozhesh mnogo bolje da igrash na sljaci nego shto si pokazao na ovom turniru,ovo je bilo "zagrevanje"
Ajde Nole,mozhesh ti mnogo bolje da igrash na sljaci, pokazao si to prethodnih godina,sad sledi pravi test za ovu podlogu.
Samo hrabro,korak po korak,srecjno Nole u Madridu:D

138512_tenis-finale-05-foto-a-dimitrijevic_f.jpg
nole35292020110502033933.jpg

"Zahvaljujem se svima koji su me podržavali ove nedelje i zbog ove publike vredi se vraćati u Beograd i igrati na ovom turniru.
Ovo je bilo treće izdanje Serbia Opena, verujem bolje od prethoda dva, i uradićemo sve da u narednom godinama podignemo kategoriju turnira, što bi nam garantovalo još više tenisera iz svetskog vrha.
Čestitam Lopezu na sjajnom turniru i finalu.
Ja sam bio inicijator njegovog dolaska u Beograd, izgleda se isplatilo.
Pokušavamo svake godine što više igrača da pozovemo da dođu, nije lako, jer je nedelja uoči turnira u Madridu i Rimu", rekao je Novak.

Poslednja izmena:
Ne, nego konkurencija je smesna.
Pa nije, ako pogledaš, bilo je tu dosta dobrih igrača-Novak, Troicki, Tipsa, dva Lopeza, Monako, Granjolers, Izner, Gonzales, itd.
Tri igrača iz prvih 25 na svetu, bivši top 5 igrač itd.
Sad, što je npr. Izner neočekivano rano ispao, to nije krivica Novaka ili organizatora.

Ima da odem već jednom na taj Serbia Open da vidim Noleta makar crko. :lol:

Koliko su bile karte prošle godine? Mislim otprilike, verovatno su poskupljivale do finala. Koliko je bilo finale? Ili kupiš kartu za ceo turnir? :think:

Poslednja izmena:

Back