Seranovi

Seranovi ce uvek biti cool,ali kada pogledate vec treci put pisemo jedno isto,razumete,u tome je fazon propasti teme...necemo to dozvliti! Ali videcete kada se za jedno godinu najvise 2,seranovi vrate,sve ce biti kao pre,zar ne mislite da ce se pojaviti neki reziser da snimi 9 sezonu,a podloga mu je dobra jer su marcos i lusija tu...kontate,ovako skupa serija nece tako lako propasti...NAJVECI SE UVEK VRACAJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O čemu ti pričaš... :roll:
Pa već bi snimili nastavak da hoće,alo,dozovi se pameti.
Nastavka neće biti,repriza...Hm,možda na nekoj drugoj televiziji,i puštaće se u 4 ujutru,kao Korak Napred.
Eto,ovo su zadnje epizode,uživajte.

:cool:Ovaj david je sramota za temu,a njegov uzrast govori i godište pored imena...trebali bi na studio B da zabrane za ispod 14 zbog neprikladnih scena...:cool:

Da,tema neće otići u qrtz sve dok komentarišemo epizode,znači to možemo raditi svakim danom,ali komentarišimo epizode,a ne ovo:

David 97 prokomentariše epizodu.
David97 odgovori na nečiji post pre.(u postu odmah posle svog)
David97 stavlja sliku marsowac(koja nema veze sa temom).
David97 opet stavlja istu sliku marsowac.

Ovo je bančinu,ko vrata...

Ajd idi na Burek,pa jednom tako na piši odma će da te banuju...

Inače,ajde da zamolimo modove da ne brišu temu,ma koliko postova imala,idemo do 1000.jubileja...I naravno da zamolimo modove da banuju dobro poznatog,dotičnog i izvesnog klinca...

Borimo se za temu!!!

Meni je 111.epizoda bila apsolutno extra,posebno deo u sudnici...

BRAVO,samo jes da nepostuje pravila al' oteraste ga sa teme :Psvi ste u pravu aj sad da komentarisemo seriju postavljamo slike pricamo o glumcima idemo u off spam(noge od tete):Pkao i pre

ps:gde su Wapa(:worth:) i matt

tema:ja uvek moram da se vratim na one prve(fantasticne ep. ja na cd-u imam prvih60ep. imate da kupite na bulevaru ispred bivse banka inteze

Markos ode...:neutral:
Uskoro ce kraj serije...:( :( :( a da ce jos snimati seriju,nema sanse,ovo je bukvalno KRAJ...
Neko je pitao sta ima novo u vezi Victora i Natalie...E pa Victor ce odrzati koncert 23. maja
sa grupom,nzm vise ni kojom kad ih ima...pfff :roll: valjda CHRT ili Naakaro...ne secam se...
Natalia se vratila iz Meksika pa Viktor lebdi od srece :lol:
A sto se tice teme...:thumbdown: neki je stvarno kvare...:roll: i u poslednje vreme ima dosta svadja...:dontunderstand:

Je..ote,zar nemate neke zanimljivije teme za razgovor???Ili pricate kako Naty ima krive noge,ili se medjusobno vredjate,daj te ljudi!!!Svi ste puni negativne energije,,jedva cekate da neko nesto lupi,pa da se svadjate...
Nego kad ce ona epizoda kad Gilje odlazi u Tuluz?

******,zar nemate neke zanimljivije teme za razgovor???Ili pricate kako Naty ima krive noge,ili se medjusobno vredjate,daj te ljudi!!!Svi ste puni negativne energije,,jedva cekate da neko nesto lupi,pa da se svadjate...
Nego kad ce ona epizoda kad Gilje odlazi u Tuluz?
To za krive noge je bilo vise zezanje xD dajte sta ste se zakacili za to...WTF?
Pa sta ako smo raspravljali o njenim nogama?

Markos ode...:neutral:
Uskoro ce kraj serije...:( :( :( a da ce jos snimati seriju,nema sanse,ovo je bukvalno KRAJ...
Neko je pitao sta ima novo u vezi Victora i Natalie...E pa Victor ce odrzati koncert 23. maja
sa grupom,nzm vise ni kojom kad ih ima...pfff :roll: valjda CHRT ili Naakaro...ne secam se...
Natalia se vratila iz Meksika pa Viktor lebdi od srece :lol:
A sto se tice teme...:thumbdown: neki je stvarno kvare...:roll: i u poslednje vreme ima dosta svadja...:dontunderstand:

Hvala......;)
A shta je radila u Meksiku???Sad je tamo ovaj grip......

E,ljudi,ne bih da pravim svađu,ali david mora biti kažnjen...

Ok,nastavljamo...

Ja sam napisao scenario do 180.epizode,pa ću sad da objavljujem planove,pošto za prvih nekoliko ima više verzija,zanimljivo je,da se čovek probudi na kauču,Santi mu objavi da je Lurditas drugi put zatrudnela i da su dobili novo dete-Amanasija(po njihovom ocu),onda posle Karmen dobije na nagradnoj igri,pa se Gilje i Tete venčaju,Eva magistrira,Dijego ode u zatvor zbog Kura,Fiti se posvađa s mafijom,pa mora da se krije i onda na suđenju mafijašu,oslobode Dijega,Ćoni pokuša da postane modna kreatorka,Gilje i Tete na medeni mesec idu na Kanare i tamo sretnu Kandelu,koja se posvađala sa onim Huanom,pa je nateraju da se vrati i tu se ona ponovo venčava sa Fitijem i idu na medeni mesec na Kanarska Ostrva,Hose Luis i Ćoni odluče da stvarno odu na Maltu,nakon što je on postao admiral Španske flote...(Ovo je suština prvih dvadesetak epizoda)...

E,ljudi,ne bih da pravim svađu,ali david mora biti kažnjen...

Ok,nastavljamo...

Ja sam napisao scenario do 180.epizode,pa ću sad da objavljujem planove,pošto za prvih nekoliko ima više verzija,zanimljivo je,da se čovek probudi na kauču,Santi mu objavi da je Lurditas drugi put zatrudnela i da su dobili novo dete-Amanasija(po njihovom ocu),onda posle Karmen dobije na nagradnoj igri,pa se Gilje i Tete venčaju,Eva magistrira,Dijego ode u zatvor zbog Kura,Fiti se posvađa s mafijom,pa mora da se krije i onda na suđenju mafijašu,oslobode Dijega,Ćoni pokuša da postane modna kreatorka,Gilje i Tete na medeni mesec idu na Kanare i tamo sretnu Kandelu,koja se posvađala sa onim Huanom,pa je nateraju da se vrati i tu se ona ponovo venčava sa Fitijem i idu na medeni mesec na Kanarska Ostrva,Hose Luis i Ćoni odluče da stvarno odu na Maltu,nakon što je on postao admiral Španske flote...(Ovo je suština prvih dvadesetak epizoda)...
A gde je ovde Lusija? :)

ljudi.....serija se zavrshila......mozhesh ti da pishesh i smishljash kolko ocesh, tim ljudima nije jedina uloga u zhovitu u seranovima, toliko su postali poznati da sada mogu da snimaju za milione i milione, tako da.........za dzh se muchite...;))))))))))))

ps: lusija je mrtva....

ljudi.....serija se zavrshila......mozhesh ti da pishesh i smishljash kolko ocesh, tim ljudima nije jedina uloga u zhovitu u seranovima, toliko su poslati poznati da sada mogu da snimaju za milion ei milione, tako da.........za dzh se muchite...;))))))))))))

ps: lusija je mrtva....
Ma znam, ali sve i da se pravi scenario za nove epizode, ali nece naravno, o tome se vise i ne raspravlja, bez Lusije ce biti krs... :)

Back