sakana
Zainteresovan član
- Poruka
- 325
Ti.
Pa ti me mrzis iz dna duse to mi je vec poznato odavno al za ostale nisam siguran.
p.s. Daj objavite sajt sa tim slikama Else bas me zanima sta sve ima tamo.![]()
ma ko se bije taj se voli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti.
Pa ti me mrzis iz dna duse to mi je vec poznato odavno al za ostale nisam siguran.
p.s. Daj objavite sajt sa tim slikama Else bas me zanima sta sve ima tamo.![]()
ma ko se bije taj se voli![]()
takva ljubav ne postoji..![]()
dobro jel si srecna sad.Kako te ne mrzi vise da toliko brbljas?![]()
Mene, uglavnom, ima za obe xDpazi da te ne zaboli glava (donja)![]()
U slike su full....mislim nekog ce da strefi shlAg dok ih gleda......budite nezni....amzi vec nije bilo dobro...
E epizode su extra....a najjachi su u Londonu......soho=show boy.....
I naravo...bio bih pre sa.....xm....ovaj....pa.......naravno TETE....msm glupo pitanje....mada iza nje je Luna...
![]()
Da,o tome vise zna Wapa,snima neku seriju valjda u kojoj je ostao bez posla pa je dobio neke supermoci.A Fran Perea glumi u filmu koji je rezirao Antonio Banderas.
Girl like she HVALA TI!!!
Gico prasico,drugarice,sviram sinist.Bio bih ti puno zahvalan kad bi mi napisala akorde.
![]()
Hm...evo ovako..pesma uradjena za spicu krece iz C-dura i ide ovako: C-a-F-G...ali originalna verzija pesme za koju je uradjen i spot kece iz E-dura i ide: E-cis-A-H i to je cela mudrost...taj sled stupnjeva se ponavlja kroz celu pesmu...prostije ne moze biti!
nadam se da sam ti pomogla...![]()
![]()
Hvala puno,jesi,sad kontam kako..
Chico del ado,odlicna ideja ja sam o tome razmisljao,msm ne za himnu o forumu,vec pesmu o Seranovima.Ali u sustini to je to.Evo ja imam stila za pisanje pesama(rep snimam),nije sad da se tu nesto hvalim,nego mi ljudi kazu da dobro pisem pesme,pa cu napisati nesto,ako bude dobro ispalo,snimicu u studiu ili gajbi pa cu okaciti.Naravno necu samo ja da pisem,pisite i vi,videcemo kako ce to da ispadne.Ali,mislim da bi bio vrhunac kad bi se snimila ta pesma.
Jos jednom,svaka cast za ideju!!!
Evo nekih fotkica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prva slika je![]()
![]()