Seranovi

Evo nekih fotkica :per:

:rotf:

pataky_robado.jpg

z:lol:

elsapataki1.jpg

z:D

elsa-pataky-desnuda-topless.jpg

572768.jpg

Prva slika je :hahaha: :rotf:

U slike su full....mislim nekog ce da strefi shlAg dok ih gleda......budite nezni....amzi vec nije bilo dobro...:D
E epizode su extra....a najjachi su u Londonu......soho=show boy.....:D
I naravo...bio bih pre sa.....xm....ovaj....pa.......naravno TETE....msm glupo pitanje....:Dmada iza nje je Luna...:)

E da...onaj film gde onaj covek drzi Elsine brezuljke zove se Romasanta...

Trailer za isti film:

Sta kazete da napisemo himnu za nas najbolji forum,a posvecenu najgledanijoj i najboljoj seriji Los Serrano?

z:poz:z:poz:z:poz:

U slike su full....mislim nekog ce da strefi shlAg dok ih gleda......budite nezni....amzi vec nije bilo dobro...:D
E epizode su extra....a najjachi su u Londonu......soho=show boy.....:D
I naravo...bio bih pre sa.....xm....ovaj....pa.......naravno TETE....msm glupo pitanje....:Dmada iza nje je Luna...:)

Xaxaxa brate...A sta kazes da primenimo Raulovu strategiju...Ima nas za obe...z:mrgreen:

Da,o tome vise zna Wapa,snima neku seriju valjda u kojoj je ostao bez posla pa je dobio neke supermoci.A Fran Perea glumi u filmu koji je rezirao Antonio Banderas.
Girl like she HVALA TI!!!z:kiss:

Gico prasico,drugarice,sviram sinist.z:lol: Bio bih ti puno zahvalan kad bi mi napisala akorde.z:mrgreen:z:kiss:

Hm...evo ovako..pesma uradjena za spicu krece iz C-dura i ide ovako: C-a-F-G...ali originalna verzija pesme za koju je uradjen i spot kece iz E-dura i ide: E-cis-A-H i to je cela mudrost...taj sled stupnjeva se ponavlja kroz celu pesmu...prostije ne moze biti!
nadam se da sam ti pomogla... z:poz: z:kiss:

Hm...evo ovako..pesma uradjena za spicu krece iz C-dura i ide ovako: C-a-F-G...ali originalna verzija pesme za koju je uradjen i spot kece iz E-dura i ide: E-cis-A-H i to je cela mudrost...taj sled stupnjeva se ponavlja kroz celu pesmu...prostije ne moze biti!
nadam se da sam ti pomogla... z:poz: z:kiss:

Hvala puno,jesi,sad kontam kako. :D .z:kiss:

Chico del ado,odlicna ideja ja sam o tome razmisljao,msm ne za himnu o forumu,vec pesmu o Seranovima.Ali u sustini to je to.Evo ja imam stila za pisanje pesama(rep snimam),nije sad da se tu nesto hvalim,nego mi ljudi kazu da dobro pisem pesme,pa cu napisati nesto,ako bude dobro ispalo,snimicu u studiu ili gajbi pa cu okaciti.Naravno necu samo ja da pisem,pisite i vi,videcemo kako ce to da ispadne.Ali,mislim da bi bio vrhunac kad bi se snimila ta pesma.

Jos jednom,svaka cast za ideju!!!

Poslednja izmena:
Hvala puno,jesi,sad kontam kako. :D .z:kiss:

Chico del ado,odlicna ideja ja sam o tome razmisljao,msm ne za himnu o forumu,vec pesmu o Seranovima.Ali u sustini to je to.Evo ja imam stila za pisanje pesama(rep snimam),nije sad da se tu nesto hvalim,nego mi ljudi kazu da dobro pisem pesme,pa cu napisati nesto,ako bude dobro ispalo,snimicu u studiu ili gajbi pa cu okaciti.Naravno necu samo ja da pisem,pisite i vi,videcemo kako ce to da ispadne.Ali,mislim da bi bio vrhunac kad bi se snimila ta pesma.

Jos jednom,svaka cast za ideju!!!

Znas kako...Kako bi svi fanovi ucestvovali u njenom pravljenju,svaki clan moze napisati po stih koji ce se nadovezivati na onaj koji je napisao prethodni clan i tako dok ne zavrsimo...Dada..mislio sam da imamo nasu pesmu o Seranovima...z:poz:z:poz:z:poz:

Back