Seranovi

Ne bih da te razocharam ali kasnish...i to dobrih godinu dana....manje....jedno 8 meseci sigurno....il 10....nebitno...u svakom sluchaju vec vidjeno....:D

Au........zar toliko?z:lol:

E sad imam da vas zamolim za jednu uslugu...

Jer ima neko note pesme Uno mas uno son siete???????

E da,u kom naselju je snimana serija i da li Santa Justa kraj stvarno postoji?

Au........zar toliko?z:lol:

E sad imam da vas zamolim za jednu uslugu...

Jer ima neko note pesme Uno mas uno son siete???????

E da,u kom naselju je snimana serija i da li Santa Justa kraj stvarno postoji?

Ima ima...:D
za note apsolutno neam pojma...a za Santa Justa-u se ovde stalno vodila rasprava...jeni kazu da postoji, drugi da ne postoji tako da nije sigurno utvrdjeno.....

Pozdrav svima, nova sam medju vama i tek malocas sam pronasla ovaj forum z:dm5:

Naime, vec danima (bezuspesno) trazim torrent dvd spotova Fran Perea ali nista nisam uspela da pronadjem. Cak i ono na sta sam naletela, nema seedera :(
Paaa, jel zna neko slucajno neki link za download, ili bar neki info kako da dodjem do dvd spotova?

Hvala vam unapred.

Pozzz Beba

Svaka ti cast za ideju!

Evo mogli bismo ovako npr.

Ja se sad potpisem pod br. 1 evo ovako

1.Rema_Tebra

I sad ispod mene ide sledeci fan sa rednim br. 2,pa 3 pa 4 itd.I na kraju jedan clan u jednom postu napise sve clanove koji su se upisali.Mozda je malo spamerski,ali ne mogu da se setim boljeg nacina.

P.S. Molim vas,pitam jos jednom,da li neko zna u kom gradu se snimala serija,t.j. gde se nalazi stduio?Video sam na youtube da bar,skola i kuca nepostoje,to je sve deo studija,neko je bio u pravu!
Samo me zanima gde se nalazi studio i da li je Madrid gradu u kom su snimali....
I jos ako nadjete note... :)

2.Angela^_^
Ja mislim da Santa Justa ne postoji,vec da je to zapravo jedna ulica koja se nalazi u Madridu...svi se dvoume i razmisljaju gde je snimana serija.A za note ne znam...
Da li neko zna kad se Markos vraca iz Londona??

Svaka ti cast za ideju!

Evo mogli bismo ovako npr.

Ja se sad potpisem pod br. 1 evo ovako

1.Rema_Tebra

I sad ispod mene ide sledeci fan sa rednim br. 2,pa 3 pa 4 itd.I na kraju jedan clan u jednom postu napise sve clanove koji su se upisali.Mozda je malo spamerski,ali ne mogu da se setim boljeg nacina.

P.S. Molim vas,pitam jos jednom,da li neko zna u kom gradu se snimala serija,t.j. gde se nalazi stduio?Video sam na youtube da bar,skola i kuca nepostoje,to je sve deo studija,neko je bio u pravu!
Samo me zanima gde se nalazi studio i da li je Madrid gradu u kom su snimali....
I jos ako nadjete note... :)

brate za sve sto ti treba www.google.com z:mrgreen:z:mrgreen:

Back