Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Најсмешније ми је било јучер кад је Фити рекао Дијегу и Сантију: ви сте ипак мало...сељани 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav i tebi..Ljudi, da se ukljucim nakon duzeg vremena i da kazem da mi je super drago sto je ova tema tako zazivela i da ce uskoro prevaliti osam hiljaditi post, i preko 400 000 pregleda...
Pozdrav za sve nove clanove koji su se pridruzili diskusiji...
Jel ima neko sve epizode Seranovih, kolko god zauzimalo?
Poceo sam da ih gledam od neke ~polovine sezone, pa sve do zadnje, pa sam sad krenuo od prve kad je pocelo da se prikazuje (u oktobru valjda).
Како може на један ДВД да стане више сезона. Колико уопште укупно има епизода Серанових? И ја бих волео да имам све епизоде Серанових.Ako imas DC ++ ili LimeWire,prikaci se na hub i skidaj.Ali ja ti savetujem da se ne bi cimao,odes lepo na pijacu(bez obzira koji si grad) i trazis Seranove.Na jednom DVD-u imas vise sezona sa prevodom.200 dinara je koliko sam cuo.Uskoro cu i ja ici da kupim sve sezone,samo da skupim jos malo kesa.![]()
Како може на један ДВД да стане више сезона. Колико уопште укупно има епизода Серанових? И ја бих волео да имам све епизоде Серанових.
Ja imam celu seriju na 21 DVD.....
1. sezona ima prevod.
Sad je pocela 4. sezona na STB![]()
Ne secam se, to je bilo odavno.Od koga si nabavio?
Ako imas DC ++ ili LimeWire,prikaci se na hub i skidaj.Ali ja ti savetujem da se ne bi cimao,odes lepo na pijacu(bez obzira koji si grad) i trazis Seranove.Na jednom DVD-u imas vise sezona sa prevodom.200 dinara je koliko sam cuo.Uskoro cu i ja ici da kupim sve sezone,samo da skupim jos malo kesa.![]()
Nije,gledao sam ja sve epizode po jedanput ili dvaput.Ali ipak se ne secam svega.Za dvadeset i nesto epizoda odlazi Kandela.[/
SIZE]![]()