Seranovi

Ljudi, da se ukljucim nakon duzeg vremena i da kazem da mi je super drago sto je ova tema tako zazivela i da ce uskoro prevaliti osam hiljaditi post, i preko 400 000 pregleda...

Pozdrav za sve nove clanove koji su se pridruzili diskusiji...
Pozdrav i tebi.. :)
bas smo te spomenuli, na nekoj stranici unazad, zasto te vise nema na temi koju si ti, btw, otvorio.. lepo je sto si nam se javio sada.. i da to bude cesce..
;)

Jel ima neko sve epizode Seranovih, kolko god zauzimalo?
Poceo sam da ih gledam od neke ~polovine sezone, pa sve do zadnje, pa sam sad krenuo od prve kad je pocelo da se prikazuje (u oktobru valjda).

Jel ima neko sve epizode Seranovih, kolko god zauzimalo?
Poceo sam da ih gledam od neke ~polovine sezone, pa sve do zadnje, pa sam sad krenuo od prve kad je pocelo da se prikazuje (u oktobru valjda).

Ako imas DC ++ ili LimeWire,prikaci se na hub i skidaj.Ali ja ti savetujem da se ne bi cimao,odes lepo na pijacu(bez obzira koji si grad) i trazis Seranove.Na jednom DVD-u imas vise sezona sa prevodom.200 dinara je koliko sam cuo.Uskoro cu i ja ici da kupim sve sezone,samo da skupim jos malo kesa.z:lol:

Ako imas DC ++ ili LimeWire,prikaci se na hub i skidaj.Ali ja ti savetujem da se ne bi cimao,odes lepo na pijacu(bez obzira koji si grad) i trazis Seranove.Na jednom DVD-u imas vise sezona sa prevodom.200 dinara je koliko sam cuo.Uskoro cu i ja ici da kupim sve sezone,samo da skupim jos malo kesa.z:lol:
Како може на један ДВД да стане више сезона. Колико уопште укупно има епизода Серанових? И ја бих волео да имам све епизоде Серанових.

Како може на један ДВД да стане више сезона. Колико уопште укупно има епизода Серанових? И ја бих волео да имам све епизоде Серанових.

Ne znam,tako sam čuo.Verovatno su to neki DVD-evi sa većim kapacitetom.Serija ima 147 epizoda.

dosta je tesko da se nadje...ja sam kod dosta ljudi pitao i niko nije imao...tako da ako nadjes javi gde si nasao !!!

Ljudi, nemojte da nasedate na provokacije! Ovi sto se javljaju da pljuju po seriji samo hoce da privuku paznju, a ne znaju kako... Ignorisite ih i ne dajte da nam pokvare uzivanje.
Slazem se da trio "drzi" celu seriju i da su, u stvari, jedino oni nezamenljivi jer serija je bila dobra i kad je otisla Kandela, i Eva, i Lusija, pa cak i Markos (mada se povremeno pojavljivao)... Ne kazem da nam nisu nedostajali, ali serija je gurala dalje. Ali bez tria ne moze!

Nije,gledao sam ja sve epizode po jedanput ili dvaput.Ali ipak se ne secam svega.Za dvadeset i nesto epizoda odlazi Kandela.[/
SIZE]z:cry:

Мислим да си се мало прерачунао,Кандела одлази за тридесет и нешто епизода,ако не и пуних четрдесет.z;)
П.С. знам да је мали лапсус,али ето чисто да некога не збунимо.z:)

Back