- Poruka
- 3.015
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako su ti Serranowi seronje, zashto si uopshte svracala na owu temu? Imash svoje mishljenje i to je ok. Ako si ljubomorna shto Serranowi imaju wishe fanova od TH, onda idi na forum i predlozi neshto, kao shto smo owde poduzeli neshto u wezi dolaska clanova serije u Srbiju, nemoj da se owde izdwajash medju nama koji obozawamo Serranowe i goworish loshe o serranowima...pa OT je je super u odnou na seronje.
super muzika i sve......
a kod ovih seronja samo neke gluposti

i ja sam musko xDDD

z
Uh,dobro je
PS. keba_tebra citirao sam sam gde sam cuoi ja sam musko xDDD

@jeca.m
Molio bih te da ne svracas vise na ovu temu i kvaris nam razgovor.
Idi na neki TH forum(freak forum) i diskutuj o tome koji clan benda ima bolju sminku.
Kad tvoj slabasan i zaostao mozak dostigne nas nivo(sumnjam da ce se to desiti), shvatices da gresis.
Ti si jedna obicna klinka i balavica koja se trudi da ispadne cool, pa vredja pravu porodicnu seriju, a velica najobicnije tranvestite.
Srdacan pozdrav,
Southwind
......
...xaxaxa grof Mamlaz i jos pokazivanje belega 

...I meni se to juce desiloIzvini brate,ja se pogubio.Ja sam hteo da citiram tu devojku sto je napisala tu vest,a ne tebe,slucajno.
Znam ja da si ti musko kibo-boki.![]()

...Cini mi se da prvi put gledas serijuLjudi,ovo sve super epizode u nizu!
,tek ces da se odusevis jer svaka sledeca je bolja i bolja

Cini mi se da prvi put gledas serijuLjudi,ovo sve super epizode u nizu!
,tek ces da se odusevis jer svaka sledeca je bolja i bolja

Od koga si to cula?
Sta je IMDB?

Rekli su mi moji da su videli na TVu ali nisam sigurna da je tacno...pa da vidim da li vi znate nesto o tome?![]()

grof od mamlaza,a sto su danas samo njih trojica pevali?kad c uci tete????/
e da a sta si pa molim te ukucala na imbd pa ti je to izaslo??????

jao extra epkazgrof od mamlaza,a sto su danas samo njih trojica pevali?kad c uci tete????/
e da a sta si pa molim te ukucala na imbd pa ti je to izaslo??????
![]()
Cini mi se da prvi put gledas seriju,tek ces da se odusevis jer svaka sledeca je bolja i bolja
a onda kad Lusija umre ide nekoliko losijih epizoda
![]()
Ljudi jel zna neko kad ce ona epizoda kad Dijego,Santi i Fiti ulaze kroz prozor u ckrvu?Moja omiljena,ne smem da je propustim![]()

da nije Shakira & Beyonce - Beautiful Liar ?![]()
ta uz koju igraju njih dve.. koliko se secam..
Jel mi se to cini ili su oni sinoc isekli kraj epizode kako bi se zavrsila tacno u 00:00!?
Evo jednog posta nase pametnice:
![]()
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8495618&postcount=7

nasla sam nesto na You Tube.. evo linkovi.. valjda je to to..da,slicna je muzika,ali nije ta pesma sigurno!
zapamtila sam malo text ide nesto ovako:
every time you try,I wan't to say goodbye
even if you cry,then I don't tell you why,why...tako nesto...ako ti znaci...
uo stalom,osvezi pamcenje na youtube-u. Ukucaj Luna Y Tete en los Serrano,pa pogledaj klip...