Seranovi

Isto tebra i ja je pratim po treci put i smejem se njihovim zvrckama svaki put kad ih vidim z:lol:
A treba voleti i postovati svaciju glumu bilo starijih ili mladjih glumaca nebitno jel svako od njih je svoj posao odradio sjajno zato je ova serija i tako gledana i tako smesna.U globalu gledano SVI GLUMCI su svoje uloge napravili PERFEKNO i za to im treba cestitati.
:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:

POTPISUJEM...!!!!!z:lol:z:lol:z:lol:z:lol:

P.S. Mozda vam ovo izgleda malo glupavo i detinjasto,ali sta kazete da napravimo kao neki Serano dnevnik-da za svaku epizodu sakupimo i napisemo sto vise izvala iz serija.Ne mora to da bude citat,vec ukratko prepricana smesna situacija.Mislim da bi bilo kul,pa da prodje neko vreme da mozete da se setite starih epizoda i provala....
po meni je to dobra ideja... Sinocna epizoda je bila jedna od top 10...z:)

E jel ovo neshto na moj rachun....pre bi ti bio taj klinac sa aerodroma nego ja....banete na 250 strani teme i pravite se da znate sve....prochitaj prvih 250 strana pa onda komentarishi...!!!

Ovo nije bila uvreda za tebe.z;)

Jer kako ja mogu da znam zasto ti gledas seriju,i kakva su ti misljenja o seriji,zje.
Ja sam samo prokomentarisao da ne nervira tip ljudi koje je kibo pomenu,ali na tebe nisam ni mislio niti sam te pomenuo brate.Jer otkud ja znam dali ti gledas seriju samo zbog Tete.Tako da nema ljutnje....
Aj da ne idem u of topik.....svima srecan Bozic.z:dm:

Da,i mene to zanima u vezi glumcima.Bas mi je krivo sto se vise ne snima serija..z:cry:z:cry:z:cry:z:cry:
Ali ko zna,mozda i jednom nastave.....jer ima materijala.Kao sadasnje vreme,Lusija ziva jer je Dijego ispravio gresku,sa novim komicnim situacijama.Verujem da scenarista ima jos maste i volje.....

Sad nam preostaje da sto vise glumaca i sto vise puta ih dovedemo u Srbiju,koncerte i tako te stvari.Da vide koliko ih volimo.z:mrgreen:

Btw,jer vi mislite da ce Natalia i Victor snimiti pesmu na srpskom?Bilo bi super,ali ne znam bas.....

Poslednja izmena:
ok....:)
e Wapita jel ima neshto novo vezano za glumce ili seriju...??jel se zna josh neshto...??

Uroshe z:shock:, gde si, 100 godina te nema!!!

U vezi serije nema nista novo, nece se vise snimati ako si na to mislio (99,99999% sigurno), a upravo sam nasla nesto u vezi Fitija http://www.20minutos.es/noticia/440357/0/fiti/superheroe/molero/ , on treba da glumi u novoj seriji "Super Charly", u kojoj ostaje bez posla pa otkrije da ima nadnaravne moci :roll:. Slikala se Belen/Lusija nedavno skoro gola, to si mozda i video, a u vezi Tete nisam nista videla, ako nadjem javicu ti.

Da,i mene to zanima u vezi glumcima.Bas mi je krivo sto se vise ne snima serija..z:cry:z:cry:z:cry:z:cry:
Ali ko zna,mozda i jednom nastave.....jer ima materijala.Kao sadasnje vreme,Lusija ziva jer je Dijego ispravio gresku,sa novim komicnim situacijama.Verujem da scenarista ima jos maste i volje.....

Sad nam preostaje da sto vise glumaca i sto vise puta ih dovedemo u Srbiju,koncerte i tako te stvari.Da vide koliko ih volimo.z:mrgreen:

Btw,jer vi mislite da ce Natalia i Victor snimiti pesmu na srpskom?Bilo bi super,ali ne znam bas.....

Ko ce ga znati obecali su ajde da ih drzimo za rec z:lol:

I tako ja juce kazem ajde da ucinim asdfghjkl-u da mu nadjem tu sliku, odem malo na gugl (na poslu) i skinem neki virus :dash:. Tako da izvini asditd.

Ne mogu ni priblizno da se setim u kojoj je to epizodi bilo, ali valjda se neko seca scene Santija u gacama i potkosulji, bele boje, potkosulja dugacka pa ju je uvukao u gace a krajeve provukao ispod tako da vire ispod gaca. Hocu sad da se ubijem sto ne znam iz koje je to epizode, ali valjda neko zna?!
Izvinizz:(.Cini mi se da je bilo u jucerasnjoj epizodiz:ptako da kad bude repriza slikacu prego tv kartice pa cu staviti na avatarz:lol:z:lol:z:dm5:z:dm5: i Wapa(:worth:) Vrati belen nije bitno koja slika z:)z:)

PS:Nedirajte urosaz:((.To sto mu je tete omiljeni lik nema veze sa tim da on gleda seriju samo zbog nje .I mogli bi ste da mu zahvalite jer da nije njega kimija i jos nekog nebi ovde dolazili ni Fran ni Natalija ni Viktorz:((z:((z:((

Izvinizz:(.Cini mi se da je bilo u jucerasnjoj epizodiz:ptako da kad bude repriza slikacu prego tv kartice pa cu staviti na avatarz:lol:z:lol:z:dm5:z:dm5: i Wapa(:worth:) Vrati belen nije bitno koja slika z:)z:)

PS:Nedirajte urosaz:((.To sto mu je tete omiljeni lik nema veze sa tim da on gleda seriju samo zbog nje .I mogli bi ste da mu zahvalite jer da nije njega kimija i jos nekog nebi ovde dolazili ni Fran ni Natalija ni Viktorz:((z:((z:((

Zasto govoris u mnozini,kad mu nisam nista rekao?
A jok,mrzim ga zato sto pokusava da ih dovede,kao da ne znam da su oni zapoceli ovu akciju.Naravno da sam im zahvalan zje.

Ja cu danas slikati slike Santija kad pusi tompus i jos neke smesne situacije pa cu okaciti.Mozda je bilo na prethodnim stranama,ali da li neko ima tekst i prevod pesme Uno mas uno son siete?

TOOOO!!!!!

Evo slika Belen koju i ja sad prvi put vidim. Uopste ne lici na sebe
Bel%C3%A9n+Rueda.jpg

Mozda je bilo na prethodnim stranama,ali da li neko ima tekst i prevod pesme Uno mas uno son siete?

Ima na 49. strani ovog foruma, ja sam prevela. To mi je bio prvi post na ovom forumu, ah stara dobra vremena.

Poslednja izmena:
ko ti je pa toj????:eek::eek::eek::eek:

Udjes lijepo u google i ukucas... z;)

Neko je spomenuo : Btw,jer vi mislite da ce Natalia i Victor snimiti pesmu na srpskom?Bilo bi super,ali ne znam bas..... z:hm: jedino sto su naucili je cao i josh nesto tako da...

Inache slazem se sa Uroshem ,swako gleda seriju zbog nekog lika koji mu je najj,znaci i to su isto fanonovi !!! Pozdraw swima i manje pametowanja...z;)
:zima:

Zasto govoris u mnozini,kad mu nisam nista rekao?
A jok,mrzim ga zato sto pokusava da ih dovede,kao da ne znam da su oni zapoceli ovu akciju.Naravno da sam im zahvalan zje.

Ja cu danas slikati slike Santija kad pusi tompus i jos neke smesne situacije pa cu okaciti.Mozda je bilo na prethodnim stranama,ali da li neko ima tekst i prevod pesme Uno mas uno son siete?
Nisam mislio konkretno na nikoga Narocito ne na tebez:)Samo kazem da je on odavno tu i da mu jest omiljena tete(ima razloge za toz:lol:)ali da voli celu seriju a ne samo nju.z:)z:lol:z:Dz:shock:

Uroshe z:shock:, gde si, 100 godina te nema!!!

U vezi serije nema nista novo, nece se vise snimati ako si na to mislio (99,99999% sigurno), a upravo sam nasla nesto u vezi Fitija http://www.20minutos.es/noticia/440357/0/fiti/superheroe/molero/ , on treba da glumi u novoj seriji "Super Charly", u kojoj ostaje bez posla pa otkrije da ima nadnaravne moci :roll:. Slikala se Belen/Lusija nedavno skoro gola, to si mozda i video, a u vezi Tete nisam nista videla, ako nadjem javicu ti.

Tu sam Wapa...nego pritisle obaveze....sad je opushtanje....
Nisam video jBelenine slike kad je gola...e valjda ce da prenose tu seriju sa Fitijem....a shta snimaju ostali, Dijego, Santi, Tete, Gilje...msm nisam chitao poslednjih 50-ak strana pa nu toku....

Hvala za podrshku....upravu si da svako ima odredjenog lika iz svojih razloga, a da ostale takodje gotivi....;):):):)
z:)z:lol:z:Dz:shock:z:pz:poz:z:hi:

Back