Seranovi

Ja sam sinoć sanjao da sam se smuvao sa Tete.Sigurno sam bio pod utiskom epizode.z:lol:
Znači san je bio tako stvaran,kad sam se probudio baš mi je bilo krivo.Jer se vama dešavalo da sanjate likove iz serije?
Jel da da sam prso?z:p

P.S. Da li neko može da mi kaže kako se na španskom piše reč gafovi?To su vam one smešne situacije sa snimanja.Prikazivao ih je STB u nekoliko epizoda pretprošle godine.Ima ih gomila na youtube,davno sam gledao,a sada ne znam kako se pišu gafovi na španskom pa ne mogu da nadjem!!!

e, dobro ti je to za snove.. nisi prso.. ako jesi, onda sam i ja.. jer sam do sad najmanje 5 puta sanjala Marcosa.. i uvek kako se muvamo (i smuvamo), pa mi je lepo u njegovom prisustvu, i ne zelim da se zavrsi san.. :zaljubljena:
a to za gafove.................bre, ne znam kako se kaze
z:hm:
evo, nasla sam.. od reci shala, kaze se chiste.. (rec ch se cita kao C=curka)

muvatori nadrljali ste kad vam ovo vidi sakana z:p

aj sad kad me vucete za jezik nisam bas ovo hteo da se procuje na forumu al ja sam ranije sanjao profesorku z:p onu scenu kad je uspavljivala markosa z:D

tolko o bezobraznim snovima inace sam i ja gotov z:lol:

stvarno jos jedna VRH epizoda z:Dz:Dz:Dz:D

kako resavaju zadatak iz matematike ej jos mi stoji osmeh na licu.Zbog njih ima da izmisle predmet "Kreativna Matematika" z:Dz:Dz:Dz:Dz:D

a Santjago sa babom pa to je ludnica z:Dz:Dz:Dz:D

Jooooo ova Kandela bogami ponekad isti problem imam sa mojom kevom ume da bude bas gadno al je u sustini svima slatko na kraju i smejemo se nasim glupostima z:lol:z:lol:z:lol:z:lol:z:lol:

jos jedna 10 i za ovu epizodu

Ova epizoda realno i nije neshto specijalno.....prethodne su bolje...a sledece ce biti josh bolje...sve do Lusijinog i Dijegovog razilaska...onda ide10-15 smarachkoh epizoda...!!!

Za koliko epizoda se razilaze Dijego i Lusija?

Kad Dijego sanja san kako treba da se susretne sa Santijem.... z:Dz:Dz:Dz:D
Ili ono kad Dijego i Santi objasnjavaju deci zadatak,pa Santi pocne da se ljuti,kao zasto on mora da bude onaj koji ide 40 na sat.Xaxaxaxaxa.

Santi,jedna rec mnogo govori.z:lol: Po meni,najjaci lik u ovoj epizodi.

P.S. Mozda vam ovo izgleda malo glupavo i detinjasto,ali sta kazete da napravimo kao neki Serano dnevnik-da za svaku epizodu sakupimo i napisemo sto vise izvala iz serija.Ne mora to da bude citat,vec ukratko prepricana smesna situacija.Mislim da bi bilo kul,pa da prodje neko vreme da mozete da se setite starih epizoda i provala....

Ova epizoda realno i nije neshto specijalno.....prethodne su bolje...a sledece ce biti josh bolje...sve do Lusijinog i Dijegovog razilaska...onda ide10-15 smarachkoh epizoda...!!!
Nemas pojma z:hm:..Vidim po avataru da gledas seriju samo zbog Giljea i Tete, a oni su najsmorniji likovi u seriji,tu su samo da bi privukli i mladju publiku koja ne shvata humor Santija,Dijega i Fitija.Ljudi odrastite pa onda gledajte Seranove

Nemas pojma z:hm:..Vidim po avataru da gledas seriju samo zbog Giljea i Tete, a oni su najsmorniji likovi u seriji,tu su samo da bi privukli i mladju publiku koja ne shvata humor Santija,Dijega i Fitija.Ljudi odrastite pa onda gledajte Seranove

To brate,pogodio si sustinu.Mrzim ljude koji gledaju seriju samo zbog njih dvoje.Znaci mrzim.A ti ljudi su upravo oni glupavi napaljeni klinci sto su docekali Giljea i Tete na aerodromu u BG-U.Pravi nosioci serije i komicnih situacija su upravo Dijego,Santi i Fiti.Oni su ti koju seriju najvise cine smesnom.Ali,ipak i klinci imaju svog sarma,ne mozes poreci.Ja gledam seriju zbog svih likova,ali Dijego,Santi i Fiti su neprevazidjeni.A ovi sto gledaju seriju samo zato sto su im likovi slatki ili zgodni,tipa Gilje,Tete,DVD,Gael...to nisu fanovi.

A ti gledash seriju zbog Mr. Bina...aj ne prichaj glupost....gledash prvi put seriju i mislish da znash sve....brate poslushaj malo one koji su iskusniji shto se tiche serije...a ti kao da imash 40 godina....opusti se i uzivaj u seriji...
E za sve...da se ne vracamo staroj raspravi sa neke 50 strane ove teme...ko je bio tu razumece....:):):):):):):)

To brate,pogodio si sustinu.Mrzim ljude koji gledaju seriju samo zbog njih dvoje.Znaci mrzim.A ti ljudi su upravo oni glupavi napaljeni klinci sto su docekali Giljea i Tete na aerodromu u BG-U.Pravi nosioci serije i komicnih situacija su upravo Dijego,Santi i Fiti.Oni su ti koju seriju najvise cine smesnom.Ali,ipak i klinci imaju svog sarma,ne mozes poreci.Ja gledam seriju zbog svih likova,ali Dijego,Santi i Fiti su neprevazidjeni.A ovi sto gledaju seriju samo zato sto su im likovi slatki ili zgodni,tipa Gilje,Tete,DVD,Gael...to nisu fanovi.

E jel ovo neshto na moj rachun....pre bi ti bio taj klinac sa aerodroma nego ja....banete na 250 strani teme i pravite se da znate sve....prochitaj prvih 250 strana pa onda komentarishi...!!!

To sam mislio,samo ne umem da se izrazim z:)

Naravno i Gilje i Tete su sjajni glmuci.Al klinci koji gledaju seriju samo zbog njih,ne razumeju prave cari serije.Kao sto si reko-To nisu fanovi.
Inace ja seriju gledam treci put i jos uvek uzivam u njihovom izvanrednom humoru i glumi

Naravno i Gilje i Tete su sjajni glmuci.Al klinci koji gledaju seriju samo zbog njih,ne razumeju prave cari serije.Kao sto si reko-To nisu fanovi.
Inace ja seriju gledam treci put i jos uvek uzivam u njihovom izvanrednom humoru i glumi

Isto tebra i ja je pratim po treci put i smejem se njihovim zvrckama svaki put kad ih vidim z:lol:
A treba voleti i postovati svaciju glumu bilo starijih ili mladjih glumaca nebitno jel svako od njih je svoj posao odradio sjajno zato je ova serija i tako gledana i tako smesna.U globalu gledano SVI GLUMCI su svoje uloge napravili PERFEKNO i za to im treba cestitati.
:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:

Back