_RaBbIt_
Zainteresovan član
- Poruka
- 116
Zašto za reklamu Seranovih puštaju spicu od poslednje sezone??????
Mene u opste ne smeta

Inache sanjamo,sanjamo tete ,lusiju, i narawno Kandelu

Sprdam se...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto za reklamu Seranovih puštaju spicu od poslednje sezone??????
Ja sam sinoć sanjao da sam se smuvao sa Tete.Sigurno sam bio pod utiskom epizode.
Znači san je bio tako stvaran,kad sam se probudio baš mi je bilo krivo.Jer se vama dešavalo da sanjate likove iz serije?
Jel da da sam prso?
P.S. Da li neko može da mi kaže kako se na španskom piše reč gafovi?To su vam one smešne situacije sa snimanja.Prikazivao ih je STB u nekoliko epizoda pretprošle godine.Ima ih gomila na youtube,davno sam gledao,a sada ne znam kako se pišu gafovi na španskom pa ne mogu da nadjem!!!
e, dobro ti je to za snove.. nisi prso.. ako jesi, onda sam i ja.. jer sam do sad najmanje 5 puta sanjala Marcosa.. i uvek kako se muvamo (i smuvamo), pa mi je lepo u njegovom prisustvu, i ne zelim da se zavrsi san..
a to za gafove.................bre, ne znam kako se kaze
evo, nasla sam.. od reci shala, kaze se chiste.. (rec ch se cita kao C=curka)
jel ima dns serije,i jel u normalnom termminu???????
jel ima dns serije,i jel u normalnom termminu???????
Trebalo bi da ima.
Ja sam se probudio kad smo se poljubili.xaxaxaxa xD
P.S. Samo da kažem,izgleda da nam Fran dolazi u BG!![]()
Nemas pojmaOva epizoda realno i nije neshto specijalno.....prethodne su bolje...a sledece ce biti josh bolje...sve do Lusijinog i Dijegovog razilaska...onda ide10-15 smarachkoh epizoda...!!!
Nemas pojmaOva epizoda realno i nije neshto specijalno.....prethodne su bolje...a sledece ce biti josh bolje...sve do Lusijinog i Dijegovog razilaska...onda ide10-15 smarachkoh epizoda...!!!
Nemas pojma..Vidim po avataru da gledas seriju samo zbog Giljea i Tete, a oni su najsmorniji likovi u seriji,tu su samo da bi privukli i mladju publiku koja ne shvata humor Santija,Dijega i Fitija.Ljudi odrastite pa onda gledajte Seranove
Nemas pojma..Vidim po avataru da gledas seriju samo zbog Giljea i Tete, a oni su najsmorniji likovi u seriji,tu su samo da bi privukli i mladju publiku koja ne shvata humor Santija,Dijega i Fitija.Ljudi odrastite pa onda gledajte Seranove
To brate,pogodio si sustinu.Mrzim ljude koji gledaju seriju samo zbog njih dvoje.Znaci mrzim.A ti ljudi su upravo oni glupavi napaljeni klinci sto su docekali Giljea i Tete na aerodromu u BG-U.Pravi nosioci serije i komicnih situacija su upravo Dijego,Santi i Fiti.Oni su ti koju seriju najvise cine smesnom.Ali,ipak i klinci imaju svog sarma,ne mozes poreci.Ja gledam seriju zbog svih likova,ali Dijego,Santi i Fiti su neprevazidjeni.A ovi sto gledaju seriju samo zato sto su im likovi slatki ili zgodni,tipa Gilje,Tete,DVD,Gael...to nisu fanovi.
To sam mislio,samo ne umem da se izrazimTo brate,pogodio si sustinu.Mrzim ljude koji gledaju seriju samo zbog njih dvoje.Znaci mrzim.A ti ljudi su upravo oni glupavi napaljeni klinci sto su docekali Giljea i Tete na aerodromu u BG-U.Pravi nosioci serije i komicnih situacija su upravo Dijego,Santi i Fiti.Oni su ti koju seriju najvise cine smesnom.Ali,ipak i klinci imaju svog sarma,ne mozes poreci.Ja gledam seriju zbog svih likova,ali Dijego,Santi i Fiti su neprevazidjeni.A ovi sto gledaju seriju samo zato sto su im likovi slatki ili zgodni,tipa Gilje,Tete,DVD,Gael...to nisu fanovi.
Naravno i Gilje i Tete su sjajni glmuci.Al klinci koji gledaju seriju samo zbog njih,ne razumeju prave cari serije.Kao sto si reko-To nisu fanovi.
Inace ja seriju gledam treci put i jos uvek uzivam u njihovom izvanrednom humoru i glumi