girl_like_she
Zainteresovan član
- Poruka
- 365
meni je nowa godina bila super...bila bi ultragigamegasupercool da su prikaziwali serranowe...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali pocinju u 22 i 10
I ja sam to primetio LOOOLE hvala hvala...a sto tako rano...
Meni je drago sto nisu bili sinoc...jer pretpostavljam kao i vecina ne bih mogla da gledam a svi znamo da reprizu seckaju...jedva cekam...
Jeste istina...ja sam u utorak gledala reprizu od petka i bas su je iseckali...stvarno ne razumem zasto to rade...cemu to...
Како то мислиш "исецкали", није ваљда да скраћују репризу?
Па Нова година, новогодишњи програм условљава тако данас ванредно...e a sto ce dns poceti tako rano?
Јесу ли репризе оне које се пуштају увечер после 10, или она у термину 17.40?Da bwe......na to sam mislila...u utorak u reprizi su skratili deo kada socijalna radnica dolazi u kafanu i prebacili kad je Eva skinula Markosa u WC-u...i jos nesto su skratili ali ne mogu sad da se setim...
ок, хвала, ево тиRepriza ti je u 17:40...
Koja je epizoda wecheras?
да да дааа једна од смешнијих сценаjao crkla sam od smeha bas je extra ono zivecemo zajednoja cu joj nametati musterije
![]()
jao crkla sam od smeha bas je extra ono zivecemo zajednoja cu joj nametati musterije
![]()