Seranovi

z:poz: SWIMA ,ewo nashao sam neke klipowe sa franowog koncerta ...Eto :poklon: od mene z:mrgreen:

Posjecjujem redowno,ali nesto nemam zelju da nistha napishem,inache owe nowe epizode su extra! Poz :)

Hvala super su klipoviz:)
Nadam se da ce tako (Jos bolje)biti kad dodju u februaruz:dm5:z:dm5::vatromet::vatromet::vatromet:

Pocastvovan sam sto sam napisao 1poruku na 300strani svaka cast SVIMA pozzzz

Poslednja izmena:
Wapa(:worth:)je zensko.Wapa(:worth:)apelujem da vratis Belenz:p:bob:

Mislis da vratim kao avatar? Pa ne znam, ako nadjem neku lepu slicicu njenu onda hocu, ona stara mi je malo dosadila. Mozda da promenim ime u Wapa(:worth:), posto si me ti tako prozvao z:mrgreen:
A gde je tebi avatar? Jesi razmisljao o slicici Santija u gacama sa provucenom potkosuljom ciji krajevi vire ispod gaca? Ne secam se tacno iz koje je to epizode, ali mislim da bi to bio pun pogodak!!!

jao i ja vam svima zelim srecnu novu godinu puno zdtavlja,srece i uspeha i ljuvbavi naravno,........ni ja necu sutra stici pa reko sad da vam pozelim msm da niko nece,.......z:dd:z:dd:z:dd:z:dd:z:dd:z:dd:z:dd:z:dd:

Moji Dragi SERRANOMANI !!! Zelim vam Srecnu 2009.godinu, zivi bili i o5 videli nase ljubimce u BG-u, i isli na koncert Fran Peree !!!
Pa da nastavimo druziti se na nasoj omiljenoj temi !!!
z:) :ukras6:

happy_new_year_400.jpg

z:poz:

Дефинитивно после Мућки, Серанови су најбоља серија! Обожавам да их гледам. Увек ме засмеју оне ћушке.z:mrgreen: Јесте ли видели прошлу епизоду када је стриц помузао бика и рекао деци: данас за доручак ћете имати млеко. ахахахаха z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:

01.01 увече после 22 је нова епизода.

Back