Seranovi

sto je Lurditas sexy kao kaubojkaaaaa z:lol:

steta sto prekinuse kada je bilo najbolje (striptiz z:D)

i tako se Eva smuvala sa bomberom (vatrogascem)..

"Skoljke".. bas su ludi bili na onoj konferenciji za novinare.. kakav blud i nemoral.. hahaahahahaahahah
z:mrgreen:

Nece je nikad pustiti. z:((
Imamo i Santija na forumu z:dm5:

Ма срамота стварно шта раде ови са студиа б. Схватам ја да је репризирају већ трећи пут,али то није разлог да раде то што раде,прескачу епизоде,скраћују репризе...СРАМОТА!!! Уосталом та серија им подиже гледаност,и још пет пута да је репризирају,опет ће људи да је прате.z:mrgreen:

Да,да,и Санти је на форумуz:)z:lol:

jedna od NAJBOLJIH EPIZODA je bila veceras "Boleshtina" :klap:
Diego:"Revolveras se raspishtoljio!" :hahaha: sta napravise Alexu ona dvojica :rotf:
napokon je promenio gace Marcos z:lol: bas mu dobro stoje :per: Diego:"Kis Me!" :hahaha:
kako nezno i pozitivno saopstiti Fitiju da se zarazio ebolom.. Santi:"Ti volis Prislija.E, pa, upoznaces ga glavom i bradom." :hahaha: :hahaha:
i, na kraju, se sva trojica "zarazila" :hahaha:.. kad se zagrlili i video ih doktor :hahaha:
lepe bile one scene sa Marcosom & Evom kada "ratuju" z:mrgreen:
i kada je dosla socijalna radnica kod njih kuci a ovi se oprashtaju sa Giljetom.. :hahaha: ali bese i tuzno z:cry:
dakle, epizoda je VRH
:super:

kako dobra epizoda aaaaa
serija me odusevljava iako je gledam treci put
ubicu se kad se zavrsi :cry: :cry: a cak i ako je puste na nekom drugom kanalu to nece biti to jer samo na studio b ne dave sa reklamama a i termin je odlican

od zadnje epizode nista nijesam gledao,mozda i jesam,*ebi ga uzasno lose,zabrinjavajuce pamcenje...i danas na st.B epizoda sa striptizom...buhahhahaha!kad sam vidjeo santija...znaci havarija,presmijao sam se!

jedna od NAJBOLJIH EPIZODA je bila veceras "Boleshtina" :klap:
Diego:"Revolveras se raspishtoljio!" :hahaha: sta napravise Alexu ona dvojica :rotf:
napokon je promenio gace Marcos z:lol: bas mu dobro stoje :per: Diego:"Kis Me!" :hahaha:
kako nezno i pozitivno saopstiti Fitiju da se zarazio ebolom.. Santi:"Ti volis Prislija.E, pa, upoznaces ga glavom i bradom." :hahaha: :hahaha:
i, na kraju, se sva trojica "zarazila" :hahaha:.. kad se zagrlili i video ih doktor :hahaha:
lepe bile one scene sa Marcosom & Evom kada "ratuju" z:mrgreen:
i kada je dosla socijalna radnica kod njih kuci a ovi se oprashtaju sa Giljetom.. :hahaha: ali bese i tuzno z:cry:
dakle, epizoda je VRH
:super:

Evo i mene posle dugo vremena(tacnije nedelju dana).Svaki dan sam posecivao temu,ali nisam komentarisao jer nisam gledao nekoliko epioda zbog obaveza z:cry: .Gledao sam sinoc i odusevio sam se.Epizoda je bila super.z:dm5:
Bas mi je bilo dobra scena kada su se Santi,Fiti i Dijego zagrlili i plakali z:D

Evo jedan pokloncic od mene :poklon: za sve.Ima puno slatkisa i drugih stvari,ali to moze da uzme samo onaj ko je bio dobar z:D

:snesko2:

Back