Seranovi

Hahaahah Marcos i Eva samo sto se nisu poubijali:hahaha::hahaha:
A i dobre su bile gace kiss me...I da..citala sam u tv programu...Belen je dala intervju i pricala kako je divno bilo biti Lucia,a i da je definitivno zavrseno snimanje serije...:cry:

e, ako je u petak bila boleshtina, u sredu su marsovci...z:dm5:z:dm5::grudvanje:z:lol:
evo raspored epizoda za iducu nedelju, nazivi.. (posto je u sredu NG, tada serije mozda ne bude.. ali redom ep. idu ovako, naredne cetiri, dakle):
utorak :arrow: "Spanski Marcipan" (:klap: Diego lomi nogu tokom nezgodne poze u kexu z:mrgreen:)
sreda :arrow: "Razotkrivanje Marte" (Lucia pomisli da je Diego vara sa onom devojkom Martom, valjda z:hm:)
cetvrtak :arrow: "Don Kihot Iz Santa Huste" (:worth: VANZEMALJCI !!! :worth:)
petak :arrow: "Telesne Tecnosti" (suvisno za objasnjenje z:lol:)

z:poz: SWIMA ,ewo nashao sam neke klipowe sa franowog koncerta ...Eto :poklon: od mene z:mrgreen:

Posjecjujem redowno,ali nesto nemam zelju da nistha napishem,inache owe nowe epizode su extra! Poz :)

Poslednja izmena:
Hej, ljudi, pa jeste li vi svesni da smo nadomak 300 strane!
Pregurali smo i leto kada se nista novo nije desavalo, jer se serija nije ni emitovala, a sada je skoro jednako zivo kao na pocetku. Pa, za ovakvu vernost, mislim da svi zasluzujemo pokloncice!

opet imam net...:D...uglavnom ona ep u petak je vrh...ne znam ko mi je ludji...ali Markos u onim gacicama i zutoj majci :rotf::rotf::rotf:...nije mi bilo dobro...toliko da sam se sagla pored stolice i plakala...strasno...a zar nece i Markos sad imati neku devojku?Joj bre ljudi mnoooogo je haladno :zima:

Da bas je hladno :zima::zima:mene je Eva mnogo iznervirala sa onim Alexom,sta ona misli da je...jadan Markos...ali valjda je to zato sto je on bio sa Rakel...

Poslednja izmena:

Back