Seranovi

Ova epizoda je bila najbolja :D
Najbolje je ono kad su svi u krevetima i razmisljaju :hahaha: Dijegove face :hahaha: i Fitijev zakljucak da spava sa babom :hahaha:
Pa onda kad su vozili Dijega u bolnicu :hahaha:
Ma cela epizoda je EXTRA :)
Valjao sam se od smeha :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

pa jos pita doktorku jel mu nece nesto izrasti :hahaha:

a Afriku kad pitao "Jel ti volis malinu?" i pokaza joj kondom sa ukusom maline :hahaha:

e, jeste budala :hahaha:

nego, Diego bese kasnije jos jedan infarkt dobija, posto meni ovaj od sinoc nije poznat.. vec onaj kada biva odsutan iz serije jedno par ep. kao svo to vreme proveo je u bolnici.. i opet zbog Marcosa & Eve.. jel da?

jao a kako je bilo ono dobro msm sve sa raulom trudna od trudnice:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:daj meni sad sam posao u wc:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:msm da sam jednoj devojci malo napravio dete:rotf::rotf:a i ono sa dijegom masirate se a?sa,mo se vi masirajte zdravo je i ja bi al nemam vremena:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

nego, Diego bese kasnije jos jedan infarkt dobija, posto meni ovaj od sinoc nije poznat.. vec onaj kada biva odsutan iz serije jedno par ep. kao svo to vreme proveo je u bolnici.. i opet zbog Marcosa & Eve.. jel da?
Ne dobija infarkt...nego ce polomiti nogu tokom ``shpanskog marcipana`` :)
Pa kad Lucija dodje kao sexy bolnicarka, pa pogreshi sobu...:hahaha::hahaha::hahaha:

Da li neko zna za koliko ce epizoda Markos da sazna da Velika porodična tajna, nije stvarno tajna već Santijeva izmišljotina?

U 38 epizodi.Dotle će njega Eva da opseda,a od tada on nju i tako će neizmenično nekih 20-tak epizoda(uključujući i one kada je Markos u Londonu) udarati čežnju jedno drugom,dok sve ne dođe na svoje mesto ;)
Taj njihov odnos su zapetljali kao meksičku sapunicu :thumbdown:
Ali ima sjajnih epizoda u tom periodu.Ne propustiti biser 44.epizodu kad Fiti sretne "marsovce" :worth:

Poslednja izmena:
U 38 epizodi.Dotle će njega Eva da opseda,a od tada on nju i tako će neizmenično nekih 20-tak epizoda(uključujući i one kada je Markos u Londonu) udarati čežnju jedno drugom,dok sve ne dođe na svoje mesto ;)
Taj njihov odnos su zapetljali kao meksičku sapunicu :thumbdown:
Ali ima sjajnih epizoda u tom periodu.Ne propustiti biser 44.epizodu kad Fiti sretne "marsovce" :worth:

Hvala ,gledao sam tu epizodu ubedljivo je najjaca, samo je malo glupo jel eva ne igra od 7.1 epizode

Markos je bio zanimljiv lik u seriji dok nisu poceli da smaraju sa tom njihovom romantikom =_=
Nazalost te epizode tek dolaze:dash::dash:
Eee,kako smo se ja i moj cale radovali kad su njih dvoje konacno izasli iz serije :per

Back