Seranovi

a kakvo cepanje će da bude???
pa tamo negde u 4 ili 5 epizodi ce se posvadjati Dijego i Lusija i Lusija ce se preseliti kod Fitija i Kandele.A to sve zato sto dolazi brat blizanac od onog doktora Dzona koji se nabacivao Lusiji.I tu ce Dijego da pukne i doci ce do svadje.I na kraju te epizode docice do cepanja one zajednicke fotografije koja ide na uvodnoj spici ;)

Ma, meni je najbolji deo bio kad je Santi video u avionu onog tipa sa turbanom, pa pitao Dijega - "a da nije ono Bin Laden?"... SJAJNI SU!!!!!!
Usput, meni se uopste ne svidja sto se Markos smuvao sa profankom. Jeste da ona super izgleda, ali ipak je ona njemu profanka, a on za nju dete... Uvrnuto.... I mada mi je zao Markosa sto je ostavljen na onakav nacin, drago mi je sto se ta veza zavrsila... Eva je bas za njega.

Ljudi spremi te se jel tek sad krecu najbolje epizode bice smeha do suza.A ja odo da odgledam reprizu toliko mi se svidela ova epizoda da prosto sam jedva docekao da je ponovo puste.Cao :bye:

ma, sinoc je prava ludnica bila.. tokom cele epizode sam se smejala.. Santi i Diego u avionu, pa u Americi (kad doso onaj da ih pregleda :hahaha:), kad se Santi drao u kameru.. :hahaha:
Raul je blesaaaaaaav kako muva Evu, dok sedeli u dnevnoj sobi a on brblja neke nebuloze, pa spomenu "Drugovi, bez sexa" (tako nesto) i Eva ga poljubi, on sav zbunjen.. :hahaha:
pa Fiti kad cuvao decu, a na kraju kada se pojavio u kuhinji u gacama onim :hahaha: :rotf: kol`ko je smesan.. a najgori je sa onim "Sodoma y GomEra" :hahaha:
btw, mislim da Marcos nije raskinuo sa profankom, nego da su se oni to dogovorili zbog Kandele, da ona poveruje u to..

Back