Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E sto mrzim kad studio b pet minuta pred kraj reprze mora da reklamira vesti to je katastrofa.A danas se potrefilo usred scene kad su se profka i markos dovatili u skoli i ubili me u pojam
Stvarno ovi ljudi nemaju takta prekida seriju usred scene![]()

nije definitivo....sta ce veceras da se desava? ja ne mogu da iscekam...navuk'o sam se totalno...
) ne mozes prestati.Auuu...bogami nije bilo lako onome ko je crtao po njoj i lepio kristale
http://www.elle.es/elle-video/(chaine)/69545
Tako ti je to.Kad jednom pocnes da gledas Seranove () ne mozes prestati.

tacno tako..... nego sta ce veceras da bude?....i sto su ukinuli ono kraju epizode kada prikazuju sta ce biti u sledecoj?.....nekad ima nekad nema....![]()
Uh mogu misliti kako je njoj bilo...

mora da je veoma uzivala

pogotovu oko nogu....

tacno tako..... nego sta ce veceras da bude?....i sto su ukinuli ono kraju epizode kada prikazuju sta ce biti u sledecoj?.....nekad ima nekad nema....![]()
E jeste perverznjaci majko moja vi ste gori od onog Markosa![]()
?!Ja?!
Ovde se moji postovi tumace cudno,nemam ja nista s tim...

....za 10 min pocinju......tako da se najverovatnije cujemo oko 00:10-15....do tada pozzzz

Ma ovo je tek pocetak od sad pa dok ne bude ono sa cepanjem zajednicke fotografije najbolje epizode.Tek ce da se smejemo ko ludi''Ali,nogice i prsuta su moje...''...
Santi kralj!!!
Nikad se ovoliko nisam smejao...Pici one dzin-tonike kao vodu...