Seranovi

Ne imam kablovsku, a nemam dosta dobrih kanala, nemam nova televiza ( Hrvatska )... imam jako puno šit televizija, super televizija, avala još može da prođe, ne znam imam puno mađarskih televizija, a inače sam iz Bačke Topole... tako da saznaćeš uskoro, zašto imam puno mađarskih televizija. Pozz...

:eek: izmedju koga kres?! Marcosa i profe?! sta, ipak ce se kresnuti?! :eek:

a, da, tog doktora i ja znam.. he, dobro si se setio.. nego, jel to taj zbog koga su se posvadjali Diego i Lucia, negde 5.sezona, ustvari je doso ne on nego njegov brat blizanac? ili sam se opet istripovala nesto
:confused:

Da, da, brat blizanac je dosao i Dijego ce misliti da je on Lucijin svaler..Brat mu je valjda derpe a on nije. Pokusace da muva Lusiju i Dijego ce to videti...:think: Bice kres izmedju Markosa i profanke. On ce otici kao da zivi sa njom pa ce nju Lusija zvati i ona ce ga ostaviti negde na pumpi koliko se ja secam. :think:

Ne imam kablovsku, a nemam dosta dobrih kanala, nemam nova televiza ( Hrvatska )... imam jako puno šit televizija, super televizija, avala još može da prođe, ne znam imam puno mađarskih televizija, a inače sam iz Bačke Topole... tako da saznaćeš uskoro, zašto imam puno mađarskih televizija. Pozz...
Sto ne probas kod nekog drugog KDS Provajdera ako ovaj ima lose kanale?Da li uopste kod tebe u gradu postoji nekoliko KDS Provajdera?ILi si ti mozda kod tog provajdera zbog interneta?Ako ne onda kad vec placas televiziju moj ti je predlog da uzmes TOTAL TV jer bar znas sta placas ovako davati pare svakog meseca za nikakvu ponudu stvarno ne vidim svrhu.:dontunderstand:

Tako je wapa tako je matt :ok: lepo ja kazem mercury da ce da padne kres a ona mi ne veruje.Ma ko nebi onakvu profesorku ja bi joj i decu napravio samo da sam bio tamo umesto Marcosa.:D:mrgreen:

Sto ne probas kod nekog drugog KDS Provajdera ako ovaj ima lose kanale?Da li uopste kod tebe u gradu postoji nekoliko KDS Provajdera?ILi si ti mozda kod tog provajdera zbog interneta?Ako ne onda kad vec placas televiziju moj ti je predlog da uzmes TOTAL TV jer bar znas sta placas ovako davati pare svakog meseca za nikakvu ponudu stvarno ne vidim svrhu.:dontunderstand:

Ne ovako stvari stoje, kablovska je full, dobra je, nego neke televizije koje bih voleo da imam, a nemam me jako nervira, kao što su nova i studio b (uglavnom zbog seranovih )... u Bačkoj Topoli kao opštini većina su Mađari, a samim tim i većina korisnika su Mađari, a i vlasnik kompanije za prenos televizije putem kablovske je Mađar... tako da sve ti je jasno...

Matt i Wapa swaka chast...preduhitrili ste me sa odgoworima...samo mi nije jasno da su Seranovi swima omiljena serija, aniko se nichega ne seca...mislim strashno...xaxaxa...:)

Matt i Wapa swaka chast...preduhitrili ste me sa odgoworima...samo mi nije jasno da su Seranovi swima omiljena serija, aniko se nichega ne seca...mislim strashno...xaxaxa...:)
Brate treci put gledam seriju i nikako da popamtim sve dogadjaje (a bilo ih je na pretek) . Zato sam sad poceo da je snimam kako bih je vecno imao i kako bih mogao da se setim nekih scena koje su mi jako drage i da ih pogledam kad god pozelim.:cool:

Ne ovako stvari stoje, kablovska je full, dobra je, nego neke televizije koje bih voleo da imam, a nemam me jako nervira, kao što su nova i studio b (uglavnom zbog seranovih )... u Bačkoj Topoli kao opštini većina su Mađari, a samim tim i većina korisnika su Mađari, a i vlasnik kompanije za prenos televizije putem kablovske je Mađar... tako da sve ti je jasno...
Slusaj evo posto ti je takva bedak situacija ja mogu da ti pomognem.Sad kad su po treci put poceli da repriziraju od pocetka ja sam resio da je snimam.I ne samo to nego kako koju epizodu snimim tako je sherujem preko hub-ova.Zakaci se na gusari hub pa cu da ti objasnim kako da skidas epizode od mene.Vazi?! :rtfm:

Back