Seranovi

ah...tako su mi nedostajale ove stare epizode
mada , poslednja sezona uopste nije bila losa!skoro na nivou, kad su svi bili na okupu!

jel vi primjecujete koliko se fiti promijenio sa pocetka serije ?

Uroshe, smanji malo sa sarkazmom, preteras ga ponekad brate iako si mnogo simpatican momak :mrgreen: Meni npr mnooooogo ide na zivce to odbrojavanje, ali da kazete kad ce da nastupa fran ili gilje i tete, to mi je sasvim ok, to je ipak neka konkretna informacija.

Inace, ne znam da li je neko uocio da :otkacio:studio b:otkacio: organizuje nagradnu igru/kviz u saradnji sa institutom Cervantes, nagrade su valjda kursevi spanskog, sto je odlicna ideja, ali KO SE ZABOGA SETIO DA KVIZ BUDE RADNIM DANOM U 10h UJUTRO?!?!?!?!? :otkacio::otkacio::otkacio:. Pola ove dece ne moze da se javi jer idu u skolu prepodne, a ja radim, kao i valjda jos neki, tako da ne znam ko ce da im se javlja?
Ne tvrdim ja da sve znam o Seranovima i da bih sigurno osvojila nagradu, ali ovako uopste ne mogu da ucestvujem. Hvala ti :otkacio:studio b:otkacio:!!!

A vi ostali, hocete da zovete? Kviz pocinje u ponedeljak.

Pa naravno da ce da se organizuje ujutro rano, i to na RADIJU STUDIJA B. Nece valjda pre/posle "Seranovih" da stave kviz, pa da svi zovu... Ovako niko ne zove, niko ne dobije, pa je veca sloboda upravljanja nagradama...

Inace, jeste primetili pred kraj kada je Santi ugovarao sastanak (ispostavilo se sa Karmen), da je rekao "starija, jedna cerka i dve unuke..." (opisujucu Karmen)... Mali propust

Poslednja izmena:
da, propust jer se u 8-oj sezoni ispostavilo da Karmen ima jos jednu cerku i jos dvoje unucadi..

Pa to je sranje kad se snima po gledanosti a ne po jednom kompletnom scenariju.Oni su snimali prvu sezonu pa su "zakacili" gledanost pa su onda nastavili sa snimanjem dalje.Tako su i zasrali na kraju kad je opala gledanost napravili onaj glupi kraj koji je totalno shit i ne pripada prosto ovakvim porodicnim serijama.

pa, da.. zato ja ove epizode, koje ispadose da su Diegov san, ni ne gledam na taj nacin, jer takav kraj ne priznajem.. vec kao sto i bese pravi scenario na pocetku serije, kada se nije znalo kraj kakav ce biti.. nikakav san vec dogadjaji koje su svi glumci prozivljavali.. jer to i jesu pravi Seranovi.. :)

Suvise su ubzali na kraju u 8. sezoni nekako se taj kraj desio odjednom.Morali su da nabacaju neke scene nebi li serija zadrzala duh al su zato izgubili pricu.Prosto serija je pocela da se pretvara u nesto drugo.Kad su izgubili jednog od glavnih likova (pogibija Lusije) od tada se stvari krecu nizbrdo i poceli su da nabacaju neke scene prebrzo i tu je serija izgubila svoju draz.Zlatno pravilo glasi:"Kad imas uspesnu seriju glavni glumci koji je nose svojim likovima nepustaj ni za zivu glavu."

Pa to je sranje kad se snima po gledanosti a ne po jednom kompletnom scenariju.Oni su snimali prvu sezonu pa su "zakacili" gledanost pa su onda nastavili sa snimanjem dalje.

Ja ne znam za nijednu seriju u svetu za koju su scenaristi napisali odmah scenario za svih osam sezona. Prvo se uradi prva sezona, pa ako serija ne bude gledana ukida se, a ako bude, pisu se nove sezone. Nisu Seranovi po tome nista drugaciji.

Back