kovle
Zainteresovan član
- Poruka
- 229
Uroshe, smanji malo sa sarkazmom, preteras ga ponekad brate iako si mnogo simpatican momak
Inace, ne znam da li je neko uocio datkacio:studio b
tkacio: organizuje nagradnu igru/kviz u saradnji sa institutom Cervantes, nagrade su valjda kursevi spanskog, sto je odlicna ideja, ali KO SE ZABOGA SETIO DA KVIZ BUDE RADNIM DANOM U 10h UJUTRO?!?!?!?!?
tkacio:
tkacio:
tkacio:. Pola ove dece ne moze da se javi jer idu u skolu prepodne, a ja radim, kao i valjda jos neki, tako da ne znam ko ce da im se javlja?
Ne tvrdim ja da sve znam o Seranovima i da bih sigurno osvojila nagradu, ali ovako uopste ne mogu da ucestvujem. Hvala titkacio:studio b
tkacio:!!!
A vi ostali, hocete da zovete? Kviz pocinje u ponedeljak.
E i ja sam primetio ali mi nije jasno kako su se uopste setili mozda da se iskupe za dolazak ovo dvoje. A i stvarno gde nadjose bas u 10h ujutru. Iz vecerasnje epizode mi je najaci bio santi srednje visine lepo gradjen poslaovan covek, a najbolje ono sa karmen na kraju ili kad je uleteo u sobu onako sav prljav besan a 'jadna' lurditas...

tkacio:studio b

pa kad pre ste uspeli da sredite za koncert ? znaci, ne verujem.. stvarno dolazi bas Fran ? ajoooj, super ako je to tacno..
.