Seranovi

Uroshe, smanji malo sa sarkazmom, preteras ga ponekad brate iako si mnogo simpatican momak :mrgreen:

Inace, ne znam da li je neko uocio da :otkacio:studio b:otkacio: organizuje nagradnu igru/kviz u saradnji sa institutom Cervantes, nagrade su valjda kursevi spanskog, sto je odlicna ideja, ali KO SE ZABOGA SETIO DA KVIZ BUDE RADNIM DANOM U 10h UJUTRO?!?!?!?!? :otkacio::otkacio::otkacio:. Pola ove dece ne moze da se javi jer idu u skolu prepodne, a ja radim, kao i valjda jos neki, tako da ne znam ko ce da im se javlja?
Ne tvrdim ja da sve znam o Seranovima i da bih sigurno osvojila nagradu, ali ovako uopste ne mogu da ucestvujem. Hvala ti :otkacio:studio b:otkacio:!!!

A vi ostali, hocete da zovete? Kviz pocinje u ponedeljak.

E i ja sam primetio ali mi nije jasno kako su se uopste setili mozda da se iskupe za dolazak ovo dvoje. A i stvarno gde nadjose bas u 10h ujutru. Iz vecerasnje epizode mi je najaci bio santi srednje visine lepo gradjen poslaovan covek, a najbolje ono sa karmen na kraju ili kad je uleteo u sobu onako sav prljav besan a 'jadna' lurditas...

kimi nema greske, jer si ti poslao ovu poruku, svi iz grupe sa fb-a smo je dobili...ali je veooooma sumljiva....:think:

sorry, sto opet malo skrecem sa teme ;)

xexexe ne znam da li si primetila smajlije u mojim postovima, naravno da sam ja poslao, ali nisam zeleo o tome da pricam ovde
video sam koje si pitanje postavila i ako zelis odgovor na to ili bilo koje drugo javi se u grupi...poz :bye:

e da posto je sve pocelo ovde bio bi red da ljudi sa krste saznaju o cemu se radi, a nije nista lose cak nam je i wapa dala odobrenje da pisemo samo ako ima neko desavanje...:mrgreen:
bio je razgovor sa sponzorima koji su zainteresovani da organizuju koncert fran peree, uz podrsku natalije i viktora koji ce do tada snimiti pesmu na srpskom...koncert se planira u januaru...arena naravno...poz

:eek: pa kad pre ste uspeli da sredite za koncert ? znaci, ne verujem.. stvarno dolazi bas Fran ? ajoooj, super ako je to tacno.. :D nego, nastavite da obavestavate i nas ovde.. ja sam zainteresovana da idem..

:eek: pa kad pre ste uspeli da sredite za koncert ? znaci, ne verujem.. stvarno dolazi bas Fran ? ajoooj, super ako je to tacno.. :D nego, nastavite da obavestavate i nas ovde.. ja sam zainteresovana da idem..

pazi ovde je objavljeno sto je objavljeno i to je to, necemo spamovati temu, zato sto su se neki sa pravom bunili, tako da ako nekoga nesto zanima neka pita u grupi, u svako doba dana je neko od nas trojice na net-u...:bye:

Super, samo ja ne verujem u to. Tek u pesmu na srpskom ne verujem. Imam pravo na svoje misljenje. Cak mislim da Fran nema sanse da napuni arenu. Jedino ako bi poveo Veroniku :heart:.

Super, samo ja ne verujem u to. Tek u pesmu na srpskom ne verujem. Imam pravo na svoje misljenje. Cak mislim da Fran nema sanse da napuni arenu. Jedino ako bi poveo Veroniku :heart:.

pa to je tvojemisljenje zato sto si musko,.po meni fran moze da napuni arenu,i nije nemoguce da nih dvoje snime pesmu na srpskom,msm sto da ne

Ja mislim da fran i njih dvoje mogu da napune arenu. Mislim, ako su mogli rebelde (bez uvrede ikome) .... I pretpostavljam da ce oni hteti da unovce svoju popularnost u Srbiji, nisu sigurno gadljivi na novce.

E sad, to sto ja necu biti na tom koncertu ne znaci da treba da budem negativna. Zato podrzavam inicijativu!

Ja mislim da fran i njih dvoje mogu da napune arenu. Mislim, ako su mogli rebelde (bez uvrede ikome) .... I pretpostavljam da ce oni hteti da unovce svoju popularnost u Srbiji, nisu sigurno gadljivi na novce.

E sad, to sto ja necu biti na tom koncertu ne znaci da treba da budem negativna. Zato podrzavam inicijativu!

ko kaze da neces????
wapelinjo imas kartu za vip lozu...:bye::cmok:

Back