Seranovi

Daaaa, evo dolazeee, spakovali kofere :rotf::rotf:. Jos malo 2000 a treba 3000 e kada dodje do 3000 oni dolaze svi. :rotf:05
Samo vi zayebavajte sa tim jadnim postovima a jos mislte da mi ne kapiramo. Koji tupsoni :dash::dash:

Daaaa, evo dolazeee, spakovali kofere :rotf::rotf:. Jos malo 2000 a treba 3000 e kada dodje do 3000 oni dolaze svi. :rotf:05
Samo vi zayebavajte sa tim jadnim postovima a jos mislte da mi ne kapiramo. Koji tupsoni :dash::dash:

aj nemoj da budes bezobrazan jel tebe niko nije vredjao...ne znam sta glumis?sta si ti ovde neki policajac?nemoj da pocnemo da se vredjamo jer nece na dobro da izadje...tupson ti...

Poslednja izmena:

bajo pazi samo sta pises jer nece biti dobro stvarno!!!!!:otkacio::otkacio::otkacio:
niko se tebi nije obratio, ja sam citirao ljude kojima sam se obratio u tom postu!!!!!!!!!
nemoj glumiti neko ludilo i izguliraj nas slobodno pisi sta god hoces ovde, a ja to nisam hteo da uradim bas sam zato oko nekih novosti njima dvojici napisao da se jave na msn, a ako jos samo jednom budes neki moj post, koji nema veze sa tobom, citirao ironicno nece biti dobro!!!!:otkacio::otkacio:
mislim da smo se razumeli.

Moderator ne sme da bude pristrasan.Pogledaj svoje postove pa onda nesto reci. Bolje reci svojim prijateljima da ne ponizavaju ljude koji gledaju prvi put seriju jer to nije u redu. To bi svaki moderator uradio a ti stajes na neciju stranu i zajedno sa njima se podsmevas.
U fazonu super se sto pravite sale. Ja sam na ovoj temi od pocetka serije i nikad nisam pravio probleme.

Moderator ne sme da bude pristrasan.Pogledaj svoje postove pa onda nesto reci. Bolje reci svojim prijateljima da ne ponizavaju ljude koji gledaju prvi put seriju jer to nije u redu. To bi svaki moderator uradio a ti stajes na neciju stranu i zajedno sa njima se podsmevas.
U fazonu super se sto pravite sale. Ja sam na ovoj temi od pocetka serije i nikad nisam pravio probleme.

ja ti ponavljam jos jednom NISAM MODERATOR OVDE NEGO NA NOCNOM ZIVOTU I NA FUDBALU tako da ako imas neke primedbe na moj rad na tim pdf-ovima onda se javi, a ovde sam samo napisao da mi se jave njih dvojica, a tebe nisam spomenuo tako da mislim da nije lepo to sto si uradio...mene izguliraj

Nema problema.Necu ti se obracati. Ja sam ovde isljucivo zbog serije a ne zbog podyebavanja. Ako nekog ignorises i ne padas na provokacije ne znaci da si glup. Samo sam to hteo da kazem.

@asfdf -------Nije ona plavusa glupa,vec ti nemas pojma o prevodjenju;)

Vec sam na temi objasnjavala izraz " kao kisa oko Kragujevca",kad se pola njih istripovalo da su stvarno spomenuli Kragujevac.:roll::hahaha:

U svakom slucaju,jedva cekam veceras,mada me Raul oopasno nervira:confused:

nekazem da je glupa zpog prevodjenja vec zbog onog u beogradu kad su bili gilje i tete

matt bolje gledaj sta pises,jel tebe ni u jednoj jedinoj recenici od nas trojce nije uvredio a ti nama kazes da smo tupsoni itd...znaci nema potrebe za vredjanjem!!!mi pokusavamo da nesto uradimo a ti se tome smejes,niko te nije terao ni u jednom trenutku da podrzis akciju!nadam se da razumes sta ocu da ti kazem!!!

ja nisam video da je neko to napisao...

da,tako mi je stiglo obavenje sad cu da ti prekopiram
Ivan Djurdjevic sent a message to the members of Seranovi o5 u bg, ali za prave fanove .

--------------------
Subject: :):):)

samo da vas obavestimo da je bio sastanak sa sponzorima koji su odlucili da se koncert fran peree organizuje u areni uz podrsku viktora i natalije koji ce do tada snimiti pesmu i na srpskom...
termin ce naknadno biti objavljen, ali se planira da bude krajem januara...
hvala vam svima na podrsci i pozdrav!

jel istina da fran dolazi u januaru???

Ivan Djurdjevic sent a message to the members of Seranovi o5 u bg, ali za prave fanove .

--------------------

samo da vas obavestimo da je bio sastanak sa sponzorima koji su odlucili da se koncert fran peree organizuje u areni uz podrsku viktora i natalije koji ce do tada snimiti pesmu i na srpskom...

Kakwi su owo postowi...???:otkacio::otkacio::otkacio::otkacio:
To nema weze sa Seranowima....sram te bilo....:otkacio::otkacio::otkacio:

Poslednja izmena:

--------------------

ma to mora da je neka greska...

Kakwi su owo postowi...???:otkacio::otkacio::otkacio::otkacio:
To nema weze sa Seranowima....sram te bilo....:otkacio::otkacio::otkacio:

Uroshe, smanji malo sa sarkazmom, preteras ga ponekad brate iako si mnogo simpatican momak :mrgreen: Meni npr mnooooogo ide na zivce to odbrojavanje, ali da kazete kad ce da nastupa fran ili gilje i tete, to mi je sasvim ok, to je ipak neka konkretna informacija.

Inace, ne znam da li je neko uocio da :otkacio:studio b:otkacio: organizuje nagradnu igru/kviz u saradnji sa institutom Cervantes, nagrade su valjda kursevi spanskog, sto je odlicna ideja, ali KO SE ZABOGA SETIO DA KVIZ BUDE RADNIM DANOM U 10h UJUTRO?!?!?!?!? :otkacio::otkacio::otkacio:. Pola ove dece ne moze da se javi jer idu u skolu prepodne, a ja radim, kao i valjda jos neki, tako da ne znam ko ce da im se javlja?
Ne tvrdim ja da sve znam o Seranovima i da bih sigurno osvojila nagradu, ali ovako uopste ne mogu da ucestvujem. Hvala ti :otkacio:studio b:otkacio:!!!

A vi ostali, hocete da zovete? Kviz pocinje u ponedeljak.

Poslednja izmena:
urose kako nema veze sa temom pa pita si gde sam cula to?????i kimi nije greska to su mi poslali sa fb grupe,nista mi nije jasno ko je nju uopste osnovo????/i mora da su poslali to jos nekom ako ste i vi u grupi,...

Back