***slatka mala***
Zainteresovan član
- Poruka
- 451
koji ste vi majstori...e da ne mogu da vas pohvatam, javite se na msn da vam kazem sta sam dogovorio, imam sjajne vesti...
mislis oko fb-a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji ste vi majstori...e da ne mogu da vas pohvatam, javite se na msn da vam kazem sta sam dogovorio, imam sjajne vesti...

. Jos malo 2000 a treba 3000 e kada dodje do 3000 oni dolaze svi.
05

Daaaa, evo dolazeee, spakovali kofere. Jos malo 2000 a treba 3000 e kada dodje do 3000 oni dolaze svi.
05
Samo vi zayebavajte sa tim jadnim postovima a jos mislte da mi ne kapiramo. Koji tupsoni![]()
Daaaa, evo dolazeee, spakovali kofere. Jos malo 2000 a treba 3000 e kada dodje do 3000 oni dolaze svi.
05
Samo vi zayebavajte sa tim jadnim postovima a jos mislte da mi ne kapiramo. Koji tupsoni![]()
05
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:Moderator ne sme da bude pristrasan.Pogledaj svoje postove pa onda nesto reci. Bolje reci svojim prijateljima da ne ponizavaju ljude koji gledaju prvi put seriju jer to nije u redu. To bi svaki moderator uradio a ti stajes na neciju stranu i zajedno sa njima se podsmevas.
U fazonu super se sto pravite sale. Ja sam na ovoj temi od pocetka serije i nikad nisam pravio probleme.
Nema problema.Necu ti se obracati. Ja sam ovde isljucivo zbog serije a ne zbog podyebavanja. Ako nekog ignorises i ne padas na provokacije ne znaci da si glup. Samo sam to hteo da kazem.

,bravo za vas
!@asfdf -------Nije ona plavusa glupa,vec ti nemas pojma o prevodjenju
Vec sam na temi objasnjavala izraz " kao kisa oko Kragujevca",kad se pola njih istripovalo da su stvarno spomenuli Kragujevac.
U svakom slucaju,jedva cekam veceras,mada me Raul oopasno nervira![]()
jel istina da fran dolazi u januaru???
ja nisam video da je neko to napisao...

jel istina da fran dolazi u januaru???
da,tako mi je stiglo obavenje sad cu da ti prekopiram
Ivan Djurdjevic sent a message to the members of Seranovi o5 u bg, ali za prave fanove .
--------------------
Subject:
samo da vas obavestimo da je bio sastanak sa sponzorima koji su odlucili da se koncert fran peree organizuje u areni uz podrsku viktora i natalije koji ce do tada snimiti pesmu i na srpskom...
termin ce naknadno biti objavljen, ali se planira da bude krajem januara...
hvala vam svima na podrsci i pozdrav!
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:da,tako mi je stiglo obavenje sad cu da ti prekopiram
Ivan Djurdjevic sent a message to the members of Seranovi o5 u bg, ali za prave fanove .
--------------------
Subject:
samo da vas obavestimo da je bio sastanak sa sponzorima koji su odlucili da se koncert fran peree organizuje u areni uz podrsku viktora i natalije koji ce do tada snimiti pesmu i na srpskom...
termin ce naknadno biti objavljen, ali se planira da bude krajem januara...
hvala vam svima na podrsci i pozdrav!
Kakwi su owo postowi...???tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
To nema weze sa Seranowima....sram te bilo....tkacio:
tkacio:
tkacio:
Meni npr mnooooogo ide na zivce to odbrojavanje, ali da kazete kad ce da nastupa fran ili gilje i tete, to mi je sasvim ok, to je ipak neka konkretna informacija.
tkacio:studio b
tkacio: organizuje nagradnu igru/kviz u saradnji sa institutom Cervantes, nagrade su valjda kursevi spanskog, sto je odlicna ideja, ali KO SE ZABOGA SETIO DA KVIZ BUDE RADNIM DANOM U 10h UJUTRO?!?!?!?!?
tkacio:
tkacio:
tkacio:. Pola ove dece ne moze da se javi jer idu u skolu prepodne, a ja radim, kao i valjda jos neki, tako da ne znam ko ce da im se javlja?
tkacio:studio b
tkacio:!!!

jel moze neko da mi kaze ime pesme koju je pevao markos danas na kraju epizode???![]()