Seranovi

Meni su ove prve epizode ustvari nove...nisam ih pratio od početka, lepo ih je videti ponovo na okupu.
Dijego je najjači sa izjavama o Giljeu...."on je nešto izmedju Don Vita Korleonea i Sadama":hahaha:Kakav kralj!

Bilo je divno uključiti televizor u utorak uveče i vratit se dve godine ranije. Uopšte mi ne smeta što je ovo treća repriza. Porodica Serano je u našoj kući dobrodošla na bilo koji način. Preporučite neki sajt sa koga se može skinuti muzika Fran Peree!!!

Meni je prosto neverovatno koliko su bili drugaciji na pocetku serije. Koliko je, recimo Dijego bio mrsaviji i koliko mu je brada bila neseda u odnosu na ove poslednje epizode.

Mada opet, i zapleti i cela serija mi je bila originalnija na pocetku...

ljudi iz sky music-a su kontaktirani i zainteresovani su da organizuju koncert sjk-a & fran peree, s' obzirom da imaju iskustva sa tim jer su uspesno organizovali koncert 50 cent-a misle da ce i ovaj...sad na nama je samo da obezbedimo ljude koji ce da dodju...imamo trenutno 1660 ljudi...pomagajte!!!!
poz

i ja bih volela biti prisutna na tom koncertu ako dolazi Fran, ali da pitam jel moram se prijaviti na myspace ili gde vec, ili mogu i bez toga otici, ako nekoga dovedete? tj. da li samo prijavljene clanove primate?

i ja bih volela biti prisutna na tom koncertu ako dolazi Fran, ali da pitam jel moram se prijaviti na myspace ili gde vec, ili mogu i bez toga otici, ako nekoga dovedete? tj. da li samo prijavljene clanove primate?

na koncert moze doci svako, bas zbog toga i organizujemo celu pricu, zbog svih ljudi koji su ispaljeni kada su natalija i viktor bili u bg-u...
u svakom slucaju ce privilegiju da saznaju prvi sta kako i gde imati ljudi sa krste, pa sa face-a i naravno sa foruma los serano...poz

Back