N E M O
Zainteresovan član
- Poruka
- 167

HA,HA,HA

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

HA,HA,HA

Kakav kralj!
-i eto od ovakve serije, sta ucinise na krajuZoze Manueltkacio:
![]()

Meni je prosto neverovatno koliko su bili drugaciji na pocetku serije. Koliko je, recimo Dijego bio mrsaviji i koliko mu je brada bila neseda u odnosu na ove poslednje epizode.
Mada opet, i zapleti i cela serija mi je bila originalnija na pocetku...

Ne mogu da verujem da sam promasila ime tog lika, zove se ZOAN MANUEL.![]()

Meni je Markos bas sladak
Ali kasnije je jos lepsi,a i sa bradom je...![]()

i ja bih volela biti prisutna na tom koncertu ako dolazi Fran, ali da pitam jel moram se prijaviti na myspace ili gde vec, ili mogu i bez toga otici, ako nekoga dovedete? tj. da li samo prijavljene clanove primate?
i da se zna, imam vise od 18 godina.. posto ste pominjali da samo ne budu oni klinci ispod 15g..ljudi iz sky music-a su kontaktirani i zainteresovani su da organizuju koncert sjk-a & fran peree, s' obzirom da imaju iskustva sa tim jer su uspesno organizovali koncert 50 cent-a misle da ce i ovaj...sad na nama je samo da obezbedimo ljude koji ce da dodju...imamo trenutno 1660 ljudi...pomagajte!!!!
poz

.......na koncert moze doci svako, bas zbog toga i organizujemo celu pricu, zbog svih ljudi koji su ispaljeni kada su natalija i viktor bili u bg-u...
u svakom slucaju ce privilegiju da saznaju prvi sta kako i gde imati ljudi sa krste, pa sa face-a i naravno sa foruma los serano...poz

Ljudi ipak owa nasha akcija nece biti uzaludna...rekao sam wam...![]()