Seranovi

Kako ne znas Zoze Manuela, pa jesi li ti uopste gledala seriju ili ti je ovo prvi put? To je Evin decko iz Barselone, vrhunski smarac, cantautor-poeta sa odvratnim glasom i odvratnim pesmama, izgleda mi kao da se ne kupa bas cesto. Ne brini se, upoznaces ga vec :dash:

jaoj,pa meni je on bas gotivan lik..:rumenko::rumenko::hahaha:

Jedva cekam veceras!:D

I kako je Tete bila ruzna ko mala,sa10-tak godina,podseca me na neko pacovce..Posle se bas prolepsala...

A lusija je diiivna....:)

E meni je nekako bas to to, ova prva epizoda me odusevila. Teteine face, Giljeov manijacki smeh, Dijego, Santi i Fiti sa mnogo vise kose, lepa Lusija, jedino me nervira Zoze Manuel, razmisljam da propustim danasnju epizodu jer ce on biti u njoj.

Zoze Manuel :otkacio: :azdaja:

a gilje se i sada smeje ko manijak. A ovaj zoze manuel to je kreten svoje vrste. Covek je smorio

a moze i to aliznam da niko nece ili nema? Vise bih voleoo da vidim neki klip ali to imaju samo ovi snimatelji koji su bili na zurci ali kako ja to od njih da dobijem i kako da ih nadjem.

Jao,ja ove prve epizode uopšte nisam gledala...

Bas su simpatični,a Gilje i Tete maliii :D

ni ja.. znam da sam tek od 30 i neke pocela da pratim.. i jedva sam cekala reprizu od 1.sezone.. super su sve dok glavni likovi ne pocnu da odlaze iz serije.. a onda retko koja epizoda me je odusevila.. ovo sada - to su pravi Seranovi :D !
Eva & Marcos :heart: su mi najdrazi, a Tete i Gilje dok behu ovako klinci mi simpaticniji nego kad su odrasli..

po meni,najbolji od svih je definitivno santjago i njegova supruga.oni su najrealniji likovi,a onda lusija i afrika najljepse i na kraju kuro koji je jedini pametan lik. serija je ok, ali je glupo gledati iste stvari vise puta i uciti ovu seriju napamet.

Kako Lusija ima neki promukap glas,kao da je mutirala kroz seriju! :)

Ma nelupajte,meni ovi "ludaci" nikad ne bi mogli da dosade..i ljudi ne shvatajte sad ovo kao san,kao sto je rekao neko ranije,sve lepe stvari ce se u stvari i desiti,a lose ce ispraviti!

Back