palace
Zainteresovan član
- Poruka
 - 353

pa posle je valjda dosla koliko se secam...a naravno da se pojavljuje posle jer je bila dobra drugarica sa lusijom i jos se bila udala na kraju za santija !!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti u svemu moras da nadjes neku manu ???shto manje znamo to je bolje...ljudi jel sete izvalili da lurditas nema u prvim epizodama...a u zadnjoj epizodi ona se pojavljuje dok doruckuju????
![]()
![]()
Kako ne znas Zoze Manuela, pa jesi li ti uopste gledala seriju ili ti je ovo prvi put? To je Evin decko iz Barselone, vrhunski smarac, cantautor-poeta sa odvratnim glasom i odvratnim pesmama, izgleda mi kao da se ne kupa bas cesto. Ne brini se, upoznaces ga vec![]()

E meni je nekako bas to to, ova prva epizoda me odusevila. Teteine face, Giljeov manijacki smeh, Dijego, Santi i Fiti sa mnogo vise kose, lepa Lusija, jedino me nervira Zoze Manuel, razmisljam da propustim danasnju epizodu jer ce on biti u njoj.
Zoze Manueltkacio:
![]()

jaoj,pa meni je on bas gotivan lik..
Jedva cekam veceras!
I kako je Tete bila ruzna ko mala,sa10-tak godina,podseca me na neko pacovce..Posle se bas prolepsala...
A lusija je diiivna....![]()
meni uopste ne izgleda ko da je tada imala 13 godina. A ni sada kada sam je video ne bih joj uopste dao 18, najrealnije 16,17
AHA,NI MENI,MENI TU DELUJE KO DA IMA 10,11 A SAD 15,16
  za 18 god

pa to sam sad primetio...do sada nisam imao nikakve primedbe...A ti u svemu moras da nadjes neku manu ???

e jel ima ovde jos neko ko je bio na VIP zurci, pa ako je snimao nesto jel moze da okaci ili da mi posalje na mail

Jao,ja ove prve epizode uopšte nisam gledala...
Bas su simpatični,a Gilje i Tete maliii![]()
 su mi najdrazi, a Tete i Gilje dok behu ovako klinci mi simpaticniji nego kad su odrasli.. po meni,najbolji od svih je definitivno santjago i njegova supruga.oni su najrealniji likovi,a onda lusija i afrika najljepse i na kraju kuro koji je jedini pametan lik. serija je ok, ali je glupo gledati iste stvari vise puta i uciti ovu seriju napamet.

E, SAD OBRATIH PAZNJU.STA OVO SAKANA OBECAVA?HA,HA,HA