Seranovi

Finci nisu diwljaci kao mi....Fran iz te knjizare ne bi izashao...to ti garantujem....a njih dwoje su nam prwi cilj...narawno potrudicemo se da dowedemo josh neke chlanowe...mozda Fitija i Frana...oni su chini mi se negde izjawili da bi dolazili...

znate kako samo polako da zazivi nasa ideja i ako bude dovoljno ljudi "NORMALNIH" ljudi sakupljeno oko te ideje mozemo dovesti skoro sve njih, ali bez preterivanja...pozdrav
samo jos jedna stvar za ovog grobara kako si ti novi kada si uclanjen u januaru:???:

EEEEJ BEZ MENE VAM NECE USPETI OVA IDEJA-JA SAM ZA!:mrgreen:
al realno, moracemo itekakoo da se potrudimo....al iskreno mislim da je ovo nemoguce, ali nista ne gubimo ako ne probamo i ipak-nada umire poslednja.....

e al ne mozemo ovde o tome da se dogovaramo...treba nam njihov forum neki....CNS|kimi, Uroshe_ ...moramo nesto jakoooo dobro da smislimo.....i da-BOJKOT STB!! :otkacio:

EEEEJ BEZ MENE VAM NECE USPETI OVA IDEJA-JA SAM ZA!:mrgreen:
al realno, moracemo itekakoo da se potrudimo....al iskreno mislim da je ovo nemoguce, ali nista ne gubimo ako ne probamo i ipak-nada umire poslednja.....

e al ne mozemo ovde o tome da se dogovaramo...treba nam njihov forum neki....CNS|kimi, Uroshe_ ...moramo nesto jakoooo dobro da smislimo.....i da-BOJKOT STB!! :otkacio:

ima forum http://seranovi.hot4um.com/forum.htm pricao sam sa administratorima i rekli su da ce nam pomoci koliko god bude trebalo, a trenutno imaju oko soma i 600 clanova...javi se na pm da ti objasnim kako treba da funkcionisemo...poz
BOJKOT STB-a:otkacio: :otkacio: :otkacio: :otkacio: :otkacio:

Dobro jutro moj dragi rewolucionari...xexe...:)
uprawo sam odgledao poslednju epizodu....definitiwno ce se swe dogoditi kao u njegowom snu osim shto Lusija nece da nastrada i Kuro nece u apsu...a ljubaw izmedju Ewe i Markosa i Giljea i Tete ce biti dozwoljena...:)

ako nastave.....ne bi se bas puno glumaca verovatno ni vratilo jer ce dotle njih da proslavi neki drugi lik, i svi oni lako zaborave ono po cemu su postali poznati svetu i ono sto ih je stvorilo i proslavilo....i ne bi to bili seranovi ako se nastave to vise ne bi bilo to.....trebao bi im neki bas dobar reditelj da bi sve mogao da postavi na pravo mesto, i mi smo mislili da je to onaj koji je sve vreme rezirao seriju-a onda nas je na kraju sve itekako razocarao..... :(
to je moje misljenje...:lol:

ako nastave.....ne bi se bas puno glumaca verovatno ni vratilo jer ce dotle njih da proslavi neki drugi lik, i svi oni lako zaborave ono po cemu su postali poznati svetu i ono sto ih je stvorilo i proslavilo....i ne bi to bili seranovi ako se nastave to vise ne bi bilo to.....trebao bi im neki bas dobar reditelj da bi sve mogao da postavi na pravo mesto, i mi smo mislili da je to onaj koji je sve vreme rezirao seriju-a onda nas je na kraju sve itekako razocarao..... :(
to je moje misljenje...:lol:

da i ja isto to mislim,jer marcos,eva,lusija,kandela,ne bi hteli da se vrate...je sam nekog zaboravila?:confused:

Back