boy from L.A
Aktivan član
- Poruka
- 1.849
Ja sam uclanjen na oficijalni srpski forum,tako da mogu da im kazem...
KAZI...narawno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam uclanjen na oficijalni srpski forum,tako da mogu da im kazem...
Josh nemoj mishta...odg na proshlio pitanje i daj mi link za nash oficijalni forum...prwo owde da se dogoworimo pa cemo da obawestimo druge forume!!!
Evo adresa je www.seranovi.co.nr necu nista reci,bolje ti to sve uradi,ipak si ti pokrenuo ovu akciju i moramo da uspemo bre...imamo da ih smaramo dok ne dodju!!!!!!!!
Mislio sam na Nataliu Sancez-Tete!
Vidim da ste pokrenuli inicijativu,ako moze i ja bi se prikljucio
Evo adresa je www.seranovi.co.nr necu nista reci,bolje ti to sve uradi,ipak si ti pokrenuo ovu akciju i moramo da uspemo bre...imamo da ih smaramo dok ne dodju!!!!!!!!
Mislio sam na Nataliu Sancez-Tete!
imam 15 god
jel ' ste racunali mene?imam 15 godina

tkacio:
tkacio:
tkacio:pazi ovako mozemo na facebook-u napraviti grupu nesto u fazonu da ponovo seranovi posete bg...realno svi imaju face i tamo bi se najbolje izreklamirali...
ako neko ima face daj da se javi na pm da se dogovorimo...urose mislim da bi bilo pametno ako nemas da napravis profil...ima dosta ljudi koji su zainteresovani da oni ponovo dodju, treba cimati na svim forumima verujte mi uspecemo!!!![]()
sta da se uclanis na taj forum kad je zatvoren!!!
sad sam bio...verovatno je i to drzao neko sa stb-a pa kad su lepo izreklamirali-paljba...
zapalicemo studio b
svi u bojkot!!!tkacio:
tkacio:
tkacio:
tu sam do 10 posle moram da palim, ali napisi ti pogledacu ja oko 3 kad dodjem gajbi...Imam ja face....ali prwo da owde widimo koliko ima ljudi...pa onda na ostalim forumima....!!
E imam neke obaweze budi owde oko pola 11...imam nesto da te pitam tada....
Odakle tebi da je forum zatvoren,ja redovno idem na njega?!
Moram da prokomentarisem onu jucerasnju 'emisiju'.
1. Natalija i Viktor se uopste nisu pojavili! WTF?!?!
2. Ovako je poceo prilog: Seranovi su serija u kojoj ... bla bla... likovi povrachaju i imaju proliv. WTF?!?! Pa jel se o tome radi o seriji, je li to prvo sto ima da se kaze o Seranovima?!?!
3. Klinke koje izgovaraju rAul i tEte. Pa je**te, ko je gledao samo jednu epizodu zna da se kaze raUl i tetE.
4. Klinka kojoj je znaci svaka druga rec 'znaci". Pa majku mu, jel znaci niko drugi nije znaci mogao da bude doveden u emisiju. A druga kaze 'ucim spanski VEC tri nedelje, a jedino ne mogu da razumem Santija jer prica mnogo brzo'. E sreco moja, dodji ti malo da popricas sa mnom da vidim koliko si naucila za tri nedelje!
5. Po gostima u emisiji kontam da su jedini Seranove gledali Goran Svilanovic i deca do 12 godina starosti. Pa nije to Branko Kockica!?!?!
6. Nesto sam sigurno zaboravila, ali u ovom stanju i bolje je da se ne setim svakog detalja te glupe emisije. I voditeljka sto je naucila "Hasta luego y buenas noches"![]()