Seranovi

gledala sam i ja onu emisiju sinoc Ziveti sa.. i razocarala sam se gostima i nacinom vodjenja emisije kao i time da ispade kako samo mladji od 18god. gledaju tu seriju, a kao za sve je generacije.. pa jos kad je ta voditeljka rekla da Tete i Gilje nece gostovati u emisiji jer "fizicki su spreceni da udju u zgradu Beogradjanke".. ma zaista looooosaaaaaaa organizacija, nemam reci! jadni ovo dvoje, sigurno se kaju sto su uopste i dosli..

pazi ovako mozemo na facebook-u napraviti grupu nesto u fazonu da ponovo seranovi posete bg...realno svi imaju face i tamo bi se najbolje izreklamirali...
ako neko ima face daj da se javi na pm da se dogovorimo...urose mislim da bi bilo pametno ako nemas da napravis profil...ima dosta ljudi koji su zainteresovani da oni ponovo dodju, treba cimati na svim forumima verujte mi uspecemo!!!:klap:

sta da se uclanis na taj forum kad je zatvoren!!!
sad sam bio...verovatno je i to drzao neko sa stb-a pa kad su lepo izreklamirali-paljba...
zapalicemo studio b
svi u bojkot!!!:otkacio: :otkacio: :otkacio:

pazi ovako mozemo na facebook-u napraviti grupu nesto u fazonu da ponovo seranovi posete bg...realno svi imaju face i tamo bi se najbolje izreklamirali...
ako neko ima face daj da se javi na pm da se dogovorimo...urose mislim da bi bilo pametno ako nemas da napravis profil...ima dosta ljudi koji su zainteresovani da oni ponovo dodju, treba cimati na svim forumima verujte mi uspecemo!!!:klap:

Imam ja face....ali prwo da owde widimo koliko ima ljudi...pa onda na ostalim forumima....!!
E imam neke obaweze budi owde oko pola 11...imam nesto da te pitam tada....

Imam ja face....ali prwo da owde widimo koliko ima ljudi...pa onda na ostalim forumima....!!
E imam neke obaweze budi owde oko pola 11...imam nesto da te pitam tada....
tu sam do 10 posle moram da palim, ali napisi ti pogledacu ja oko 3 kad dodjem gajbi...
Odakle tebi da je forum zatvoren,ja redovno idem na njega?!

sad sam bio i pose da je zatvoten ne moze da se udje...kad si zadnji put bio?

evo sad hoce nesto mi zabagovalo, tamo ima soma i po ljudi dajte na svim forumima koje posecujete pricajte ljudima sta spremamo, ja cu zvati jednu novinarku moju prijateljicu da objavi nase planove i samim tim ce mozda pre nego sto se budemo nadali oni saznati jer ce novinari u spaniji to videti...poz

Moram da prokomentarisem onu jucerasnju 'emisiju'.
1. Natalija i Viktor se uopste nisu pojavili! WTF?!?!
2. Ovako je poceo prilog: Seranovi su serija u kojoj ... bla bla... likovi povrachaju i imaju proliv. WTF?!?! Pa jel se o tome radi o seriji, je li to prvo sto ima da se kaze o Seranovima?!?!
3. Klinke koje izgovaraju rAul i tEte. Pa je**te, ko je gledao samo jednu epizodu zna da se kaze raUl i tetE.
4. Klinka kojoj je znaci svaka druga rec 'znaci". Pa majku mu, jel znaci niko drugi nije znaci mogao da bude doveden u emisiju. A druga kaze 'ucim spanski VEC tri nedelje, a jedino ne mogu da razumem Santija jer prica mnogo brzo'. E sreco moja, dodji ti malo da popricas sa mnom da vidim koliko si naucila za tri nedelje!
5. Po gostima u emisiji kontam da su jedini Seranove gledali Goran Svilanovic i deca do 12 godina starosti. Pa nije to Branko Kockica!?!?!
6. Nesto sam sigurno zaboravila, ali u ovom stanju i bolje je da se ne setim svakog detalja te glupe emisije. I voditeljka sto je naucila "Hasta luego y buenas noches" :roll:

Haha, emisija je bila nadasve obrazovna :hahaha:

Obrazlozenje je bilo da Tete i Gilje ne mogu da se pojave u emisiji jer im treba po "pola sata da dodju do bilo koje lokacije u gradu, zbog velike kolicine fanova koji se nalaze u svim delovima grada"?! I onda je spomenula neki koktel, tako da mislim da su i Natalia i Viktor bili poprilicno iznenadjeni i izbezumljeni...

Dalje, zaista ne znam sta ima zanimljivo da u emisiji koja traje sat i vise vremena ljudi pricaju razloge zbog kojih gledaju "Seranove"... Nagadjam da se dogodilo nesto neplanirano vezano za Gilje i Tete pa su odbili da prisustvuju ili sta vec...

U svakom slucaju, koliko cujem, a i vidim, ORGANIZACIJA JE BILA OCAJNA!
Sta ih je kostalo da uloze nekoliko hiljada evra u organizaciju. Da su cak i naplatili neku simbolicnu sumu fanovima da vide ovo dvoje (tipa da su organizovali neki 'koncert' i naplatili ulaz po 50-100dinara) vecina bi to platila i oni bi pokrili troskove....

Zaista ne vidim ni kog su ih djavola dovodili - da nekolicina njih, koji imaju veze dodju na neku privatnu zurku, i da studio B snimi prilog o tome kako su oni posetili Kalemegdan...

Wau!

Back