palace
Zainteresovan član
- Poruka
- 353
xaxaxxaaxxxaaxaxaaxxxax 100% aj sad najmanje sto nam treba je da se posvadjamo zar ne ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e nemogu da se raspravljam stvarno vise,znam da volis mnogo natalu pa je branis tako bi ja i frana mozda...
Pa kad su ih oni mali moroni napali kao da ce ih pojesti...sve bi ja njih uhapsila...![]()

...koliko je ljudi bilo majko moja...
pa niko ih nije napao da dodju u studio b u pola jedanaest,svi su se u devet razisli,znaci nisu hteli,a studio b im ne bi zabranio da dodju u studio b1![]()
A ti mislish da nikog nije bilo u pola 11.....mojne da se tripujesh....bilo je puno.....100%

tkacio
okusala sam da nadjem razloge za takvo njihovo ponasanje, ali nisam mogla. ja stwarno nista
E stwarno sam se mnogo razocarala i u Stb i u Victora i Nataliu. Poneli su se prema nama kao nistarijama. Prvo smo ih cekali ispred Beogradjanke 4 sata i oni nama rekli da su otisli na spredni ulaz.
Onda sam otisla pred splav Ada i cekala ih tamo makar sat vremena, a kada su dosli, pajkani nas gurali, a oni projurili pognutih glava, a bilo nas je samo 10-15. Ispali su na kraju seljaci. Da ne produzujem... Mnogo toga je bilo grozno i opet, razocarala sam se, ponajvise u Victora i Nataliju. Nameravala sam da gledam reprize serije, ali posle ovoga sam mnogo ljuta na njih i necu se ni usuditi i jednu epizodu da odgledam.tkacio
okusala sam da nadjem razloge za takvo njihovo ponasanje, ali nisam mogla. ja stwarno nista
![]()

E stwarno sam se mnogo razocarala i u Stb i u Victora i Nataliu. Poneli su se prema nama kao nistarijama. Prvo smo ih cekali ispred Beogradjanke 4 sata i oni nama rekli da su otisli na spredni ulaz.
Onda sam otisla pred splav Ada i cekala ih tamo makar sat vremena, a kada su dosli, pajkani nas gurali, a oni projurili pognutih glava, a bilo nas je samo 10-15. Ispali su na kraju seljaci. Da ne produzujem... Mnogo toga je bilo grozno i opet, razocarala sam se, ponajvise u Victora i Nataliju. Nameravala sam da gledam reprize serije, ali posle ovoga sam mnogo ljuta na njih i necu se ni usuditi i jednu epizodu da odgledam.tkacio
![]()
A twoje mishljenje si rkla 150 puta samo drugachijom formom!!!!!Shwatili smo poentu!
Nisu ti Gilje i Tete cela serija!!!!!!E stwarno sam se mnogo razocarala i u Stb i u Victora i Nataliu. Poneli su se prema nama kao nistarijama. Prvo smo ih cekali ispred Beogradjanke 4 sata i oni nama rekli da su otisli na spredni ulaz.
Onda sam otisla pred splav Ada i cekala ih tamo makar sat vremena, a kada su dosli, pajkani nas gurali, a oni projurili pognutih glava, a bilo nas je samo 10-15. Ispali su na kraju seljaci. Da ne produzujem... Mnogo toga je bilo grozno i opet, razocarala sam se, ponajvise u Victora i Nataliju. Nameravala sam da gledam reprize serije, ali posle ovoga sam mnogo ljuta na njih i necu se ni usuditi i jednu epizodu da odgledam.pokusala sam da nadjem razloge za takvo njihovo ponasanje, ali nisam mogla. ja stwarno nista
Nisu ti Gilje i Tete cela serija!!!!!!
Ja bih se zbog Santija,Dijega i Fitija smrzavao tri noci ako treba!!!!To su bre glumci vrhunci..ovi su samo tinejdzerski idoli!