Seranovi

A ti mislish da nikog nije bilo u pola 11.....mojne da se tripujesh....bilo je puno.....100%

nije bilo nikog zato sto smo i mi hteli da ostanemo do tada,a policija bukvalno sto nas nije izubijala dok nismo otisli kuci njih sto na nas jako malo sto je ostalo,znaci nisu nam dali ni u blizini da stojimo,pa su svi morali da odu

E stwarno sam se mnogo razocarala i u Stb i u Victora i Nataliu. Poneli su se prema nama kao nistarijama. Prvo smo ih cekali ispred Beogradjanke 4 sata i oni nama rekli da su otisli na spredni ulaz.
Onda sam otisla pred splav Ada i cekala ih tamo makar sat vremena, a kada su dosli, pajkani nas gurali, a oni projurili pognutih glava, a bilo nas je samo 10-15. Ispali su na kraju seljaci. Da ne produzujem... Mnogo toga je bilo grozno i opet, razocarala sam se, ponajvise u Victora i Nataliju. Nameravala sam da gledam reprize serije, ali posle ovoga sam mnogo ljuta na njih i necu se ni usuditi i jednu epizodu da odgledam.:(:otkacio:pokusala sam da nadjem razloge za takvo njihovo ponasanje, ali nisam mogla. ja stwarno nista:dontunderstand:

E stwarno sam se mnogo razocarala i u Stb i u Victora i Nataliu. Poneli su se prema nama kao nistarijama. Prvo smo ih cekali ispred Beogradjanke 4 sata i oni nama rekli da su otisli na spredni ulaz.
Onda sam otisla pred splav Ada i cekala ih tamo makar sat vremena, a kada su dosli, pajkani nas gurali, a oni projurili pognutih glava, a bilo nas je samo 10-15. Ispali su na kraju seljaci. Da ne produzujem... Mnogo toga je bilo grozno i opet, razocarala sam se, ponajvise u Victora i Nataliju. Nameravala sam da gledam reprize serije, ali posle ovoga sam mnogo ljuta na njih i necu se ni usuditi i jednu epizodu da odgledam.:(:otkacio:pokusala sam da nadjem razloge za takvo njihovo ponasanje, ali nisam mogla. ja stwarno nista:dontunderstand:

verujmi da smo svi razocarani...nisi jedina...samo sto si ti isla da ih juris a ja nisam jer sam predpostavio da ce biti tako...ali sta sad idemo dalje...jako lose organizovano sa strane studiab !!!

e slazem se sa tobom u potpunosti,...

A twoje mishljenje si rkla 150 puta samo drugachijom formom!!!!!Shwatili smo poentu![/QUOTE]

Sigurno su im rekli i da kada budu ulazili u restoran Ada da ulaze brzom brzinom, pognute glave i sa ledenim pogledom koji nisu ni bacili na nas.

A twoje mishljenje si rkla 150 puta samo drugachijom formom!!!!!Shwatili smo poentu!

Sigurno su im rekli i da kada budu ulazili u restoran Ada da ulaze brzom brzinom, pognute glave i sa ledenim pogledom koji nisu ni bacili na nas.[/QUOTE]

Pa werowatno....jer kada malo fali da te rulja seljachica izgazi, potpuno je normalno....jer bi swi nagrnuli na njih opet...................ali kako hocete....nisam raspolozen nesto wecheras tako da necu wishe da objashnjawam....

Onda sam otisla pred splav Ada i cekala ih tamo makar sat vremena, a kada su dosli, pajkani nas gurali, a oni projurili pognutih glava, a bilo nas je samo 10-15. Ispali su na kraju seljaci. Da ne produzujem... Mnogo toga je bilo grozno i opet, razocarala sam se, ponajvise u Victora i Nataliju. Nameravala sam da gledam reprize serije, ali posle ovoga sam mnogo ljuta na njih i necu se ni usuditi i jednu epizodu da odgledam.pokusala sam da nadjem razloge za takvo njihovo ponasanje, ali nisam mogla. ja stwarno nista
Nisu ti Gilje i Tete cela serija!!!!!!
Ja bih se zbog Santija,Dijega i Fitija smrzavao tri noci ako treba!!!!To su bre glumci vrhunci..ovi su samo tinejdzerski idoli!

Back