sakana
Zainteresovan član
- Poruka
- 325
ujutro??????mislim pre podne???rekao sam...oko pola 11 ili pola 12 nisam tacno siguran !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ujutro??????mislim pre podne???rekao sam...oko pola 11 ili pola 12 nisam tacno siguran !!!
ali nije ima to losa ideja ja se na kraju skoro svakog svog pismenog probudimPoenta je da je Dijego mogao da se ozeni sa jos milion Selija i kojekakvim manekenkama ali sve bi bilo dzabe, jer je Lusija zena njegovog zivota i sta god da se desi on bez nje nikad ne bi bio potpuno srecan.
Inace, cini mi se kao da nisu imali ideju kako da zavrse seriju, tj. posle silnih preokreta koji krajni ishod da ostave pa su resili da sve to prikazu kao san.
ali nije ima to losa ideja ja se na kraju skoro svakog svog pismenog probudim![]()
pa ne mozes posle svakog, Dijego je dobio jednu sansu da shvati poruku, a ti izgleda da ponavljas greske![]()

Nego jel sutra pre podne oko 11????hvalada ujutru !

Necu da wam nabijam na nos...ali wideo sam ih i slikali smo se...Tete mi je PRESLATAKA![]()
video, a sad na spavanje![]()

giljea sam video dok je izlazio, koliko je nizak decko, a u seriji se stice utisak da je visok, a tete sam video tek kad je sela u kombi i kada je mahala kroz prozor 

potvrdjeno zurka je veceras...gledacemo ih na tv-u u vestima u 7 i u terminu kada je inace serija u specijalnoj emisiji posvecenoj njima...znaci oko 12 beogradjanko na 6-tom spratu- SRUSICEMO TE!!!![]()