Seranovi

Poenta je da je Dijego mogao da se ozeni sa jos milion Selija i kojekakvim manekenkama ali sve bi bilo dzabe, jer je Lusija zena njegovog zivota i sta god da se desi on bez nje nikad ne bi bio potpuno srecan.

Inace, cini mi se kao da nisu imali ideju kako da zavrse seriju, tj. posle silnih preokreta koji krajni ishod da ostave pa su resili da sve to prikazu kao san.
ali nije ima to losa ideja ja se na kraju skoro svakog svog pismenog probudim:D:D:D

"Serija se osim u Španiji i kod nas trenutno prikazuje i u Portugaliji, Francuskoj, Italiji i Finskoj. Za osam sezona prikazivanja snimljeno je oko stopedeset epizoda. A, snima se i dalje."
-ovo stoji na sajtu Studija B..da li to znaci da se i dalje snima,nije mi jasno..da li neko moze da mi pojasni?

ma samo neka oni snimaju.....ja mislim da ovo nece biti jedini put da je neko od seranovih u poseti bg-u.... :mrgreen:

ja idem u knez i ispred beogradjanke....kad bih znala gde ce jos biti ja bih i tamo isla....
mi nismo o nicemu obavesteni zato sto ovo nije oficijalni srpski forum o seranovima...a oni na tim forumima su i plan njihov dobili a i karte za party....:sad2:
al nema veze , samo ja njih da vidm :P :heart: :mrgreen:

video sam ih, bili su gore u spanskom institutu, mada je bila ogromna guzva i klinci su vristali kao nenormalni :) giljea sam video dok je izlazio, koliko je nizak decko, a u seriji se stice utisak da je visok, a tete sam video tek kad je sela u kombi i kada je mahala kroz prozor :mrgreen:

E da ne idem u glupu shkolu, mogla bi da idem.... :neutral:

inache, kraj je sranje, vetjina je to rekla,al moram i ja da kazhem... u toq serije pochela sam 15 puta da plachem, a na kraju sam se lepo isplakala, skoro kao kad je Lusija pogunula...
i znachi, Celia, Choni, Hose Luis, Ana... su sve izmishljeni likovi koje je Diego sanjao......
uzhas... zamishljam kao da zadnjih 10min. serije nisam ni gledala :neutral
:

potvrdjeno zurka je veceras...gledacemo ih na tv-u u vestima u 7 i u terminu kada je inace serija u specijalnoj emisiji posvecenoj njima...znaci oko 12 beogradjanko na 6-tom spratu- SRUSICEMO TE!!!:super::mrgreen:

Neko je pitao sta moze dalje da se desava.Pa ja mislim da ce se kao dijego probuditi iz kome i da je sanjao da se sve vratilo.Onda hosiko posto je milioner plati kauciju za kura,fiti i ana se vencaju,raul i afrika odu da zive zajedno,a gilje i tete ostanu kod dijega da zive.i opet svako ima svoje probleme i tako u krug.Mozda kreci prica sa kurom i kristinom ili tako nesto.nikad se nezna.Ali ovaj kraj mi se nesvidja uopste.

Nisam Giljea i Tete zamisljao tako niske.Na tvu deluju visoki.

Back