Seranovi

Italijanska 'I Cesaroni'
f_001m_d7a791b.jpg

Poslednja izmena:
extra, zextra. DIjego i fiti su bili najaci u crkvi, gilje. Ali nekako mi je teze malo da se priviknem da ih gledam steta sto su snimili jos samo osam epizoda. Meni su najbolje one iz 6. i 7. sezone. Ovo sto ce da vrte posle od pocetka me, iskreno malo smara.pozzzzzzzzzzzz
E da sestra od tetke je:super::super:

Poslednja izmena:
SUPER, SUPER, SUPER, SUPER!!!!:klap:

prvo sta sam primetila jeste kjako se kuritov glas promenio....sve je isto, seranovi su se nastavili u starom dobrom stilu... :vatromet:
scena sa ljubljenjem-prosto fantastican, ma cela epizoda je bila....neopisovo je ono uzbudjenje koje sam osecala tokom cele epizode...joooj kako sam srecna!! :mrgreen:
ali najbolja recenica u epizoda je bila kada je dijego rekao kako je ostavio seliju sa "onim degenericima"...xe,xe,xe....:hahaha:

obozavam ih :heart: sto onako slabo raula prikazuju?:neutral:

SUPER, SUPER, SUPER, SUPER!!!!:klap:

prvo sta sam primetila jeste kjako se kuritov glas promenio....sve je isto, seranovi su se nastavili u starom dobrom stilu... :vatromet:
scena sa ljubljenjem-prosto fantastican, ma cela epizoda je bila....neopisovo je ono uzbudjenje koje sam osecala tokom cele epizode...joooj kako sam srecna!! :mrgreen:
ali najbolja recenica u epizoda je bila kada je dijego rekao kako je ostavio seliju sa "onim degenericima"...xe,xe,xe....:hahaha:

obozavam ih :heart: sto onako slabo raula prikazuju?:neutral:

pa mislim da raul postaje polako ali sigruno sve vise samo sporedna uloga...sto se tice epizode,xaaaxxa pa slazem se za recenicu sa degenericima i ja sam se tu nasmejao :),kad je pocela epizoda gledam i ne znam uopste o cemu se radi ne mogu se pohvatam posle par min sve je bilo kako treba :) jednostavno oni su opet na tv-u :) :worth::worth::worth:,i da primetio sam jos 1 stvar :) bolice je sve veci :)

Poslednja izmena:

Back