Seranovi

Wapa, svaka ti cast na slikama Belen Ruede i Veronike Sanchez. Samo nije fer - sve za muske. A za nas? 'Ajde nabaci nesto takvo i za Fran Pereu (za Raula ne treba, njega ionako ima na svakom koraku).

Wapa, svaka ti cast na slikama Belen Ruede i Veronike Sanchez. Samo nije fer - sve za muske. A za nas? 'Ajde nabaci nesto takvo i za Fran Pereu (za Raula ne treba, njega ionako ima na svakom koraku).

Bih ja, ali Fran je mnogo fin mladic i on se tako ne slika. Imala sam neke slike od bombera (vatrogasca), ali ne verujem da on nekog zanima.

A sta kazete na ovo???

Prilozi

• C_2_maincontent_14012_largeimage.jpg
    C_2_maincontent_14012_largeimage.jpg
    52,2 KB · Pregleda: 40
Ja sam gledao tu epizodu ...
Scena: Ulaze Guille i Dijego u dvoriste, a Tete i Selija se suncaju.
Onda istovremeno Guille prilazi da poljubi Tete i Dijego da poljubi Seliju ...
I onda Dijego onako zbunjeno gleda guille-a, pa Guille prilazi da poljubi seliju, a Dijego sav izbezumljen ...
I na kraju Guille ljubi zbunjenog Dijega ...

Ja sam gledao tu epizodu ...
Scena: Ulaze Guille i Dijego u dvoriste, a Tete i Selija se suncaju.
Onda istovremeno Guille prilazi da poljubi Tete i Dijego da poljubi Seliju ...
I onda Dijego onako zbunjeno gleda guille-a, pa Guille prilazi da poljubi seliju, a Dijego sav izbezumljen ...
I na kraju Guille ljubi zbunjenog Dijega ...

Jao,boze,gde si to gledao? Aj ako moze okaci link! A vi ostali koji necete da saznate nista,nemojte ni da se pojavljujete na ovoj temi ili bar ne smarajte nas koji razmenjujemo novosti...ova tema i sluzi za to!

Bolje vi nemojte nista da pricate, jer serija nije jos pocela. Vec smo pricali o tome da ako neko hoce da sazna nesto novo to sakrijete pa ko hoce da cita neka cita a ko nece ne mora.

Back