Gica-prasica
Obećava
- Poruka
- 69
ha,ha,ha,da znam...e sad bih te tako slatko opsovala,ali mislim da negde u pravilniku foruma pishe da je zabranjeno vredjanje drugih clanova...tako da...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...Mislim da ce se njih troje pojaviti negde na pocetku 8. sezone i tada serija pocinje da bude njesra(da izvinete na izrazu)! Ta psihopata (Lucijina sestra) ce se smuvati sa Dijegom,Luna (Ova crnka iza nje) ce da se kolje sa Tete...sve isto ko u 7. sezoni,samo sad umesto Guille-a,sra*a ce da pravi Curro sa ovim malim (ne znam kako se zove)!
8. sezona Elena,Luna
7. sezona Celia,Sandrin...ma sacuvaj boze...prava mexicka sapunica!!! GRRRRRR
Kako glupo bre!

E, pa pojedinci su stvarno neverovatni!
Kako se vise ne umorite od nagadjanja i pretpostavki koje se zasnivaju na tome sto ste videli jednu scenu ili sliku negde na netu ili u novinama! Stvarno ne mogu da razumem. Ovakve price sluze samo tome da sad svi imamo negativan stav prema novim epizodama, a da ih nismo ni videli.
Drga Spageto,moram da te podsetim da je ovo forum o serranovima,i sasvim je normalno da pisemo o njima,razmenjujemo novosti koje smo culi ili procitali negde, nagadjamo sta ce biti,jer nestrpljivo ocekujemo nove epizode! 'el se POJEDINCI slazu?
Uostalom,ako ti se ne svidja i ne zelis da citas ove poruke da ne bi pokvarila utisak o serranovima,niko te netera da posecujes ovaj forum!

.....

AHAHAHAHA..joj vi' stvarno
...e bas sam prsla
.....hvala ti sto si me ispravio!
Ni ja ne zelim da se svadjamo. Istina je da su se neki (ukljucujuci i mene) pojavili na ovom forumu tek kad se zavrsila serija,ali to ne znaci da ti pojedinci vole serranove manje od onih koji su tu od pocetka! Osim toga meni nije cilj da ti ''ogadim'' seriju,samo hocu da kazem da su malo preterali,smorili...nije u pitanju samo 8.,vec i 7. i kraj 6. sezone kad je Lucia poginula. Sve predhodne sezone su vrh vrhova!!!
Ajde samo reci da se ne slazes da je prvih 5 sez. bolje od 6. i 7. ?!

Ne zelim da se svadjamo. Ali, pravi ljubitelji Seranovih su tu odavno i zna se ko su.
Najveci broj danasnjih forumasa ukljucilo se tek kad se serija zavrsila. Pa jos mi, starosedeoci, ispadamo krivi sto branimo seriju koju volimo!
Ali, dobro. Ja ovde stavljam tacku na ovakvu vrstu rasprave. Samo se bunim protiv toga sto se mnogi upinju iz petnih zila da nam "ogade" ostatak serije. Kod mene nece uspeti.

Ni ja ne zelim da se svadjamo. Istina je da su se neki (ukljucujuci i mene) pojavili na ovom forumu tek kad se zavrsila serija,ali to ne znaci da ti pojedinci vole serranove manje od onih koji su tu od pocetka! Osim toga meni nije cilj da ti ''ogadim'' seriju,samo hocu da kazem da su malo preterali,smorili...nije u pitanju samo 8.,vec i 7. i kraj 6. sezone kad je Lucia poginula. Sve predhodne sezone su vrh vrhova!!!
Ajde samo reci da se ne slazes da je prvih 5 sez. bolje od 6. i 7. ?!
Ne slazem se. Nisu bolje - drugacije su, a to nije isto.

Poslusajte "Ramba" covek je u pravuSve je to pitanje licnih ukusa i afiniteta... Ne vredi nekog ubedjivati da su novije epizode bolje od starih ako taj neko ne misli tako... Ali zato smo ovde - da razmenimo misljenja o seriji... Zar ne?