Seranovi

Imam ja sve epizode seranovih na DVD. Sve epizode sem prve imaju prevod, i tv-rip. Sve su sa studia B. Ako je neko zainteresovan neka pise na moj mail
lizer1992@gmail.com .
Razmena za diskove samo u BG.

lizer1992@gmail.com .

Pogledajte ovaj klip...ja sam se bas rastuzila...smrc,smrc...jos je i muzika...da se razbolis!:sad2::sad2::sad2:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/2dJOOvHkeno&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/2dJOOvHkeno&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Ja vise ne posecujem temu toliko cesto jer su poceli ljudi da pisu sta se desava u 8 sezoni a ja zelim da cekam pa da gledam kao covek !

Pa i ja otprilike tako mislim.
Tu 8. sezonu su tako zakomplikovali oni koji su je odgledali (ili je bar tako zvucala njihova prica), da mislim da je najbolje izbeci tudja tumacenja i sastaviti svoje. A to mogu tek kad odgledam preostale epizode. I to sa prevodom, a ne da nagadjam sta je ko rekao ili mislio.
Ali, kakve god da budu ove preostele epizode, one ne mogu da pokvare utisak prethodnih stotinak.:super:

Ljudi kad se pojavljuje Lydia Bosch kao Elena - Lusijina sestra?

Prilozi

• C_2_maincontent_7311_mediumimage.jpg
    C_2_maincontent_7311_mediumimage.jpg
    39,4 KB · Pregleda: 16
  • 23725_311031102007123611.jpg
    23725_311031102007123611.jpg
    25,1 KB · Pregleda: 14
Mislim da ce se njih troje pojaviti negde na pocetku 8. sezone i tada serija pocinje da bude njesra(da izvinete na izrazu)! Ta psihopata (Lucijina sestra) ce se smuvati sa Dijegom,Luna (Ova crnka iza nje) ce da se kolje sa Tete...sve isto ko u 7. sezoni,samo sad umesto Guille-a,sra*a ce da pravi Curro sa ovim malim (ne znam kako se zove)!
8. sezona Elena,Luna
7. sezona Celia,Sandrin...ma sacuvaj boze...prava mexicka sapunica!!! GRRRRRR

Da,da znam da dolaze u 8 sezoni ali nisam bila sigurna da li je odmah na pocetku!
Ja koliko sam shvatila ova se nece smuvati za Dijegom on ce biti do kraja sa Selijom,cak ona Dijegov i Lusijin brak nije odobravala :neutral:...
Ova crnka i Tete ce stvarno da se kolju ali posle ce da se pomire i da igraju zajedno u skoli,cak ce joj ova pomagati nesto oko Gilje-a... :super:

Pa ne znam mozda si upravu..ja sam samo videla sliku i kratak snimak gde se Dijego i ovaj osuseni kostur ljube...mada mozda je to samo avantura,pa mislim morao je da je overi kao i svaku drugu "nazovi-ribu' koja dodje u Santa Justu...ccc...

Pa ne znam mozda si upravu..ja sam samo videla sliku i kratak snimak gde se Dijego i ovaj osuseni kostur ljube...mada mozda je to samo avantura,pa mislim morao je da je overi kao i svaku drugu "nazovi-ribu' koja dodje u Santa Justu...ccc...

Znas na sta sam sad pomislila :hahaha:.... Ne necu to reci znam da te nervira :worth:...

Stvarno? :eek:
Svasta...videcemo kad pocne serija sta ce biti od toga :otkacio:....

Back