Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Majke mi bolje da se sve srecno zavrsilo dosla eva (sto znam da nije moguce) i markos sa bebom, svi su srecni i cica mica gotova prica.Jeste da se tako zavrsavaju one najgore sapunice ali nema veze, bolje tako.
Evo samo da vam zagolicaju mastu pre srpske premijere-neki zapleti koji se pojavljuju u 8.sezoni
Ko je otac Afrinog deteta?
Sta ce se desiti izmedju Dijega i nove zenske uloge - Lusijine sestre Elene(ciju ce cerku Lunu tumaciti Marta iz ˝Un paso adelante˝?
Zasto je Lurditas u stvari udata za Dijega, a ne Santija?
Da li ce Dijegu biti potrebna transplantacija bubrega?
Sa kim ce4 kuro ukrasti kola,pobeci u Sevilju ?
Sta ce biti razlog raspada prijateljstva Fitija I Dijega, i da li ce se ikada pomiriti ?
Hose Luis se ne vraca i svi misle da je pobegao sa nasledstvom, sta ce se desiti izmedju njega i Choni ?
Koga ce Afrika izabrati i sa kim ce gajiti svoje dete ?
Da li je ce Gilje i Tete postati roditelji ?
Pa ti covece nisi morao da citas.
Spoiler tagovi sluze da nekome ne pokvare uzitak u necemu(serija,film,igrica,...),pa zato moze da otvori ko hoce,a ko nece ne mora.Ti si sam izabrao da otvoris i nije ti covek kriv sto je napisao.
izgleda...
znate cega se ja plasim? da slucajno ne zaboravim kad pocinje zadnja sezona pa da ne propustim par epizoda....zato kad pocne vi dmah recote na ovoj temi!!!
Ne mogu da poverujem! Koliko ljudi se setilo foruma tek kad se serija zavrsila!
A tek pitanje - ko glumi Lusiju, a vise od pola ove teme je posveceno Belen Ruedi jer je ona centralna licnost nasih prica...
Ne mogu da poverujem! Jos da neko pita: a ko su Markos i Eva u seriji?
gledao sam na nekom novom programu...epizode samo malo kasne tako da ako budem malo zakasnio sa gledanjem na studioB onda cu ovde da ubrzam proces...a i slika je mnogo bolja i ne zabada uopste kao na studiuB.....