Intervju sa Nataliom Sanchez (Tete)
*Kako bi sebe opisala u tri rijeci ?
Ljubazna,vedra,zahtjevna
*Tvoj omiljeni film ?
Voda za čokoladu,Na drugoj strani kreveta...
*Sjecas li se prve knjige koju si procitala?I zadnje naravno?
Prve se ne sjecam ali je sigurno bila na engleskom jeziku.Zadnja koju sam procitala je „Jahac iz Olmeda“ od Lope de Vega
*Koje je putovanje bilo putovanje tvog zivota?
Amsterdam i Marrakech,sa mojom porodicom
*Koji je bio najbolji savjet kojeg si primila i ko ti ga je dao?
Da budem ono što jesam u bilo kojoj situaciji.Sva moja porodica i prijatelji.
*Pratis li modne trendove?
Ne nikada mi se to nije svidjalo jer mrzim to sto neki modni kriticari ili dizajner okarekterise kao popularno i vrlo skupo,da bi ljudi kasnije sami sebe diskriminirali noseci takvu odjecu.
*Gdje je tvoj ćošak u kojem se odmaras od ostatka svijeta?
Moja kuca,posebno moja soba
Lično
*Šta si zeljela biti kao mala?
Balerina,veterinar,glumica,model,pjevacica,gimnasticarka...Ali prije svega balerina.
*Šta je prvo sto primjetis kod osoba suprotnog spola ?
Oči,jer su oni odraz svega.
*Šta treba uraditi da budes osvojena ?
Treba samo biti ono sto jesu jer jedino tako mogu saznati jel'mi se neko svidja ili ne.To je ono sto radim Ja.
*Koja je najveca ludost koju si napravila ?
Popela se na jednu visoku skulpturu i ugravirala svoje ime.
*Kako zamisljas sebe u skorijoj buducnosti ?
Da zavrsim srednju skolu sa dobrim ocjenama.Hahaha
*Koja je uspomena koju cuvas sa najvise ljubavi ?
Tesko pitanje...Svi trenutci provedeni sa mojom porodicom
*Sta je to sto najvise mrzis na svijetu ?
Nedostatak personaliteta
*Postoji li politicar kojem se divis ?
Politika me za sada ne interesuje
*Kako se nosis sa slavom kada izađes na ulicu ?Zaustavljajuli se ?Komuniciras li sa svojim fanovima ?
Zavisi sve kojim danima i isto tako kakvim ljudima.Malo ti dosadi kada se zabavljam sa svojim drugovima,ali generalno,dobro podnosim sve to.
Kino i televizija
*Kako pamtis svoj prvi dan snimanja serije „Los Serrano“ ?
Bilo je dosta stida,nervoze i malo stresa jer sam mislila da necu moci zapamtiti imena svih ljudi,ali u sustini je bio jedan prelijep dan i voljela bih ga ponoviti prozivjeti.
*Postoji li neka tehnika kada se spremas za ulogu ?
Sve zavisi od posla.U „Los Serrano“ nisam trebala pomoc oko uloge jer smo imali vremena,ali za novije poslove,moram dosta uciti i dati sve od sebe.
*Sta bi volila da naslijedis od nekih zvijezda ?
Pa volila bih svega po malo od dosta njih;eleganciju Nicole Kidman,jacinu pogleda Penelope Cruz i jos mnogo toga...Nemam ni jednu posebno koju bih izdvojila jer svaka od njih je posebna na svoj nacin,ali zbog toga i jesu zvijezde,zar ne?
*Pripadas li procentu Španjolaca koji gledaju stvari koje diraju u srce ili vise volis dokumentarne programe ?
Pa ako se moram odluciti za jedno,onda ce to biti dokumentarni program,ali ako je na tv-u neki dobar film ili serija,necu ga iskljuciti...
*Mislis li da tvoj lik Tete,nalikuje privatnom ?
U nekim stvarima da,a u nekim ne,
*Kako bi izgledala uloga tvog zivota ?
To bi bila ona koja bi od mene zahtijevala specijalnu paznju i koja bi bila izuzetno komlicirana,ozbiljna i da sve u njoj predstavlja izazov.