Seranovi

Ewo jedan intervju...:)

Fran Perea, Marcos iz serije,,Serranovi’’ –
O sebi, Ulogama, Muzici, Tračevima i Djevojkama
*,,Serranovi’’ su hit u Srbiji,Crnoj Gori,Bosni ali i sirom Evrope. Da li si se osjecao kao zvjezda kada su se emitovali u Španiji?
Uvjek sam se trudio da stojim sa obje noge na zemlji. Ali, zaista, ,,Serranovi’’ su imali fenomenalan uspjeh! Svi su nas gledali. Tako da, moram da priznam, jesam se osejcao kao zvjezda!
* Kakvi su ti planovi za ovu, 2008. godinu?
Trenutno u studiju snimam treci album. A vracam se i u pozoriste, sa klasikom ,,Don Huan, zavodnik iz Sevilje’’, Tirsa de Moline!
* Sta trenutno ima prioritet u tvom zivotu: muzika, film, TV, pozoriste ili, mozda ljubav?
Tokom proljeca cu u potpunosti biti posecen muzici..., kasnije pozoristu. Tu nema mjesta za film! A ni za ljubav!
* Chega bi se teze odrekao, glume ili pjesme?
Uhh, neznam. Iskreno se nadam da nikada necu morati da biram!
* Kako se pripremas za koncerte, imas li neki ritual?
Nista posebno. Uzmemo gitare i pjevusimo, zagrijavamo se. Zelja nam je da se svi dobro provedemo, i mi na sceni, i publika ispred nas!
* Autor si vecine svojih pjesama. Gdje nalazis inspiraciju?
Dok sam igrao u ..Serranovima’’, inspiraciju sam pronalazio u samoj seriji, mom liku, ljubavi sa Evom! Od odlaska iz serije, pisem o sebi, stvarima koje mi se desavaju i ljudima koji me okruzuju.
* Kako se nosis sa slavom?
Shvatam je kao dio posla. A, u njega ulazem svu energiju – gradjenje dobrih likova, u pisanju dobrih pjesama. Ako posao radim kako treba, ostalo je manje vazno!
* U kakvom si odnosu sa paparacijima?
Ne podnosim ih!
* Postoji li mjesto na planeti gdje se osjecas kao u raju?
Da, svaki put kada odem u moju rodnu Malagu!
* Kakve djevojke mogu da te osvoje?
Ne volim price o privatnom zivotu, ali mogu da vam priznam da nemam odredjeni tip djevojke! Volim iznenadjenja. I u zivotu i u ljubavi
*Ipak, kada se udvaras curama, stidljiv si kao Marcos ili?
Ha ha!Vjerujte nimalo nelicim na Marcosa!
*Vjerujes li u ljubav za cio zivot ?
Apsolutno!Jos mi se nije desila ali vjerujem da me negdje ceka ona prava!
*Za kraj planiras li da posjetis fanove u Srbiji,Bosni i Crnoj Gori, i mozda da odradis neki mini koncert?
Volio bih da upoznam te zemlje, nadam se da cemo se uskoro vidjeti!

ma ja se bezveze prikljucila...inace obozavam ovu seriju,i bas mi je krivo sto ce kraj...ovi novi likovi su smor totalni.najbolja je prva sezona i te prve epezode bi gledala 100 puta :)
jel zna neko kad ce da izadje dvd?

Da... danas je u novinama Timofejev, glavni i odgovorni urednik Studia B, rekao da nas od jeseni ocekuju ne samo epizode poslednje sezone Seranovih, vec i neko veliko iznenadjenje... Mozda dovdu nekog od glumaca?:)
inace, nakon toga, ponovo ce reprizirati Seranove od prve epizode!

Belen Rueda se vraca u Serranove

Telecinco vec duze vrijeme pokusava da spasi gledanost serije i to vracanjem Belen Ruede u jednu od epizoda. Kratkotrajne ljubavne avanture familije Serrano u nastavku 7.sezone nisu tako popularne kao sto se predvidjalo.
Zbog toga se reditelji i pisci trude da vrate "stara" lica i time osvjeze seriju.

Usljed ogromnog pada gledanosti posle smrti Lucie, glumica ce ipak snimiti jos jednu epizodu 7. serijala. Epizoda je ustvari fles-bek, secanje u glavi Tete na prosle dane i vrijeme kada su Diego i Lucia bili zajedno. Za potrebe epizode, bice snimljeno par novih scena sa Belen Ruedom, koja je, posle uspjeha filmova "El Orfanato" i "Savage Grace" , ovime uspjela da da sebi oduska.

Belen je inace, odmah po zavrsetku snimanja epizode "Las Fases Del Amor" (koja je u Spaniji emitovana 15.Marta 2007 godine) u kojoj je iscenirana Lucijina saobracajna nesreca, dala intervju i naglasila da joj je veoma zao sto mora da napusti Serranove, i svu zabavu sa snimanja. Po Belen, odsustvo glumaca koji tumace likove Eve i Marcosa Serrana je u trecoj i cetvrtoj sezoni izuzetno primjetno i tvrdi da joj je bilo jako tesko da i ona napravi takav korak i konacno napusti seriju.

Belen je Serranove napustila 15.Marta 2007 kada su je reziseri ispratili kako dolikuje pravoj zvijezdi, pruzivsi seriji nezaboravu epizodu, na pocetku srecnu, a na kraju tragicnu. Ipak...
Belen je priznala da epizodu u kojoj njen lik umire nije pogledala vise od jedanput, jer joj je bilo zaista potresno i tuzno, toliko da je "po dosta" plakala.

Nadamo se da ce ovaj povratak Belen u jednoj epizodi vratiti publiku na noge, a njoj samoj omoguciti da bar za kratko vrijeme ponovo uziva u ulozi Lucie.

To je stara vest. Nazalost, svi znamo kako se Belen Rueda "vratila" u Seranove u sceni sa Teteinim flesbekom. Tako sto su izvukli jednu njenu staru scenu iz naftalina!

nikad necu ukapirati ove likove koji ne znaju sta ce sa sobom i onda udji na forum krstarice i tako izbunare neku temu koju ne voli i dodju ovde i smaraju nas...Jel ti se ne svidja serija ??? sto si onda dosao i postujes na ime teme... ? ima ljudi kojima se svidja tako da ...idi udri glavom o zid !!!!

nikad necu ukapirati ove likove koji ne znaju sta ce sa sobom i onda udji na forum krstarice i tako izbunare neku temu koju ne voli i dodju ovde i smaraju nas...Jel ti se ne svidja serija ??? sto si onda dosao i postujes na ime teme... ? ima ljudi kojima se svidja tako da ...idi udri glavom o zid !!!!

Poštujem tvoj fanatizam,lepo je kad se nešto tako voli kao što ti voliš Seranove....:lol:...a

koliko ja znam,forum je otvoren za sve i treba cuti razlicita mišljenja,serija je skroz

retardirana...i necu više postovati na

ovoj temi,bye:mrgreen:

Back