matt757
Aktivan član
- Poruka
- 1.165
Ima li novosti o glumcima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, ova ti je dobra!!! I ja cesto kad vidim Soprano procitam Serano. Svejedno, glavni glumac jeste dobro odabran.
Intervju sam nashla na netu, iz casopisa ``TV NOVOSTI``na adresi@girl_like_she
Odakle ti taj intervju? I ko ga je to intervjuisao i bash pitao o Srbiji, CG, itd?
Jel gledate korak napred na foxu
Gledamo, eno imas i temu malo nize, ja pokrenula.
P.S. Seranovi su juce bili najgledaniji u Spaniji. Otkad su culi da se priblizava kraj, Spanci se povampirili za serijom!!!
Da... danas je u novinama Timofejev, glavni i odgovorni urednik Studia B, rekao da nas od jeseni ocekuju ne samo epizode poslednje sezone Seranovih, vec i neko veliko iznenadjenje... Mozda dovdu nekog od glumaca?
inace, nakon toga, ponovo ce reprizirati Seranove od prve epizode!
[/SIZE][/B]
NOOOOOOOO...
![]()
Kako me je nervirala ta serija,sreća da je više nemada ne moram više da slušam to kreštanje svako veče...bljak
Ako nisi znao mozes da promenis kanal![]()
nikad necu ukapirati ove likove koji ne znaju sta ce sa sobom i onda udji na forum krstarice i tako izbunare neku temu koju ne voli i dodju ovde i smaraju nas...Jel ti se ne svidja serija ??? sto si onda dosao i postujes na ime teme... ? ima ljudi kojima se svidja tako da ...idi udri glavom o zid !!!!