Seranovi

O tome ti ja pricam citavo vreme. Ako izuzmemo Spartaka, kako li se zove (a da, Manu), koji je bio izrazito antipatican pa ga niko nije ni dozivljavao kao zgodnog, do Nacha nije bilo nikoga na kome smo mi zemske mogle da parimo oci.
Doduse, meni je Nacho stara ljubav jos iz Koraka napred, sad mi njegov lik nije tako simpatican, ali da je zgodan - zgodan je.
Ali stvarno je tako
Muska ekipa
Celavi bradonja -Dijego,Santi-koga ne keva ne moze da voli,Fiti"Idi begaj"Martinez,Raul"sacuvaj boze"Martinez i Hosiko "sumska jagoda"
Zemske sazaljevam slucaj :)
Dok kod zemske ekipe za svakog ponesto:
Za Ljubitelje Crnog - ANA,Elena (UF) i naravno Tete
Za ljubitelje plavog - Lusija,Afrika,Selija
Za nastrane - Choni
Za religiozne - Lurdes :)

Nemojte pogresno da me shvatite ja obozavam da gledam cuveni trio Santi,Dijego,Fiti ali da sam zensko ne bi ih tako ni bacacem plamena :)

Mene najvise iritira kad Selija treba da poljubi Dijega pa ga cmokne samo ofrlje, ono u stilu samo da zavrsimo sa time, a Lusija ga je ljubila, onako brate da poverujes da ga stvarno voli. Nista degutantno naravno, ali bila je mnogo uzivljenija u tu ulogu. Selija je totalno kao pala sa Marsa pa pravo na set Seranovih!

Ovo je ubedljivo naj, naj, naj, najbolji post koji sam procitala na 160 stana foruma!!!!!!!!!!!!!! Svaka cast!!!!!!!!!!!!! :super::super::super:

:
Ali stvarno je tako
Muska ekipa
Celavi bradonja -Dijego,Santi-koga ne keva ne moze da voli,Fiti"Idi begaj"Martinez,Raul"sacuvaj boze"Martinez i Hosiko "sumska jagoda"
Zemske sazaljevam slucaj :)
Dok kod zemske ekipe za svakog ponesto:
Za Ljubitelje Crnog - ANA,Elena (UF) i naravno Tete
Za ljubitelje plavog - Lusija,Afrika,Selija
Za nastrane - Choni
Za religiozne - Lurdes :)

Nemojte pogresno da me shvatite ja obozavam da gledam cuveni trio Santi,Dijego,Fiti ali da sam zensko ne bi ih tako ni bacacem plamena :)

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::super::super::super::super::super::super::klap::klap::klap::klap:

Ajde zenske objasnite mi u cemu je privlacnost Dijega pa se kao sve ribe pale na njega?
Ima 50 banki,celav,bradat i debeo,nema neku kintu,ima copor dece koja su daleko od andjela,dosadnu familiju itd.
Podseca me malo na filmove o Bondu,Dzejms Bondu :)
Znate ono Bond se pojavi i sve cice padnu od uzbudjenja (ali samo u glavi scenariste) :)

Ajde zenske objasnite mi u cemu je privlacnost Dijega pa se kao sve ribe pale na njega?
Ima 50 banki,celav,bradat i debeo,nema neku kintu,ima copor dece koja su daleko od andjela,dosadnu familiju itd.

Pa,znas kako,... za zene preko 30 (sto se poklapa sa Lusijinim, Selijinim i Aninim godinama) Dijego je i vise nego dobra prilika: to sto ima 50 nije mu nikakva manjkavost, s obzirom da je, sto bi se reklo, u najboljim godinama, sto se tice celavosti, postoje istrazivanja koja dokazuju da cela kod muskarca magicno deluje na veliki br.zena,
a kad smo kod dece...nemojmo zaboraviti da ni Lusijine cerke na pocetku serije nisu bile cvecke!

Moje prvo iskustvo Photoshop-u:
untitl10.jpg

Moje prvo iskustvo Photoshop-u:
untitl10.jpg

G E N I J E !!!!!!!!!! :worth:

Evo, probacu da objasnim. Ribe se na Dijega ne pale, ono u stilu vidis ga, klecnu ti kolena, dozivis srcku, padnes mu pred noge i kazes: Uzmi me, tvoja sam! Nego je vise ona fora, vidis da je dobar kao 'leb, imao je tezak zivot - umrle mu dve zene, pa se sazalis na njega, probude ti se majcinski instinkti i zelis da se brines za njega da mu se vise nista lose ne dogodi u zivotu (jer je plus jos i smotan). Eto, u tome je njegova privlacnost.

Znaci po tvom misljenju na njega se loze zene sa izrazenim materinskim instinktom? :)
Jer tako ja to shvatam "zelis da se brines za njega da mu se vise nista lose ne dogodi u zivotu"?
:)

Ljudi sta mislite da nesto slicno kao ovo gore napravim za jos neke likove?
Nisam bas najbolji u photoshop-u,ali vezba cini cuda.
Plus imamo o cemu da raspravljamo sada kad se ne emituje serija.

Znaci po tvom misljenju na njega se loze zene sa izrazenim materinskim instinktom? :)
Jer tako ja to shvatam "zelis da se brines za njega da mu se vise nista lose ne dogodi u zivotu"?
:)

Da. Ima toga dosta, verovao ili ne. Vecina zena ima taj majcinski "insekt" pa se zato mnoge loze na Dijega i njemu slicne. To za brak i ozbiljnu vezu pricam. A kad bi uleteo neko poput Nacha, verujem da bi ga mnoge potrosile, ali bas da bi se udale za njega, ne bih rekla.

@marko Talentovan si za fotoshop samo tako!!!!!! :hahaha:

Back