kovle
Zainteresovan član
- Poruka
- 229
Selija kad se nasmeje izgleda ko da ima fioku umesto brade,barem meni tako izgleda.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Selija kad se nasmeje izgleda ko da ima fioku umesto brade,barem meni tako izgleda.
Ali stvarno je takoO tome ti ja pricam citavo vreme. Ako izuzmemo Spartaka, kako li se zove (a da, Manu), koji je bio izrazito antipatican pa ga niko nije ni dozivljavao kao zgodnog, do Nacha nije bilo nikoga na kome smo mi zemske mogle da parimo oci.
Doduse, meni je Nacho stara ljubav jos iz Koraka napred, sad mi njegov lik nije tako simpatican, ali da je zgodan - zgodan je.
Mene najvise iritira kad Selija treba da poljubi Dijega pa ga cmokne samo ofrlje, ono u stilu samo da zavrsimo sa time, a Lusija ga je ljubila, onako brate da poverujes da ga stvarno voli. Nista degutantno naravno, ali bila je mnogo uzivljenija u tu ulogu. Selija je totalno kao pala sa Marsa pa pravo na set Seranovih!
Ali stvarno je tako
Muska ekipa
Celavi bradonja -Dijego,Santi-koga ne keva ne moze da voli,Fiti"Idi begaj"Martinez,Raul"sacuvaj boze"Martinez i Hosiko "sumska jagoda"
Zemske sazaljevam slucaj
Dok kod zemske ekipe za svakog ponesto:
Za Ljubitelje Crnog - ANA,Elena (UF) i naravno Tete
Za ljubitelje plavog - Lusija,Afrika,Selija
Za nastrane - Choni
Za religiozne - Lurdes
Nemojte pogresno da me shvatite ja obozavam da gledam cuveni trio Santi,Dijego,Fiti ali da sam zensko ne bi ih tako ni bacacem plamena![]()
Ajde zenske objasnite mi u cemu je privlacnost Dijega pa se kao sve ribe pale na njega?
Ima 50 banki,celav,bradat i debeo,nema neku kintu,ima copor dece koja su daleko od andjela,dosadnu familiju itd.
Moje prvo iskustvo Photoshop-u:
![]()
ahahaha careali brate, kad bi ti skinula gace, dig'o bi ti se (dame da prostite, ali tako je).. tako da, satafakap
![]()
![]()
![]()
Ajde zenske objasnite mi u cemu je privlacnost Dijega pa se kao sve ribe pale na njega?
Ima 50 banki,celav,bradat i debeo,nema neku kintu,ima copor dece koja su daleko od andjela,dosadnu familiju itd.
Mozes jos. Selija. Pa sad, nisam njen fan. I love Lusi
. Ali, ajde Anu i psa pekinezera ako mozes ali da bude crn.
![]()
Znaci po tvom misljenju na njega se loze zene sa izrazenim materinskim instinktom?
Jer tako ja to shvatam "zelis da se brines za njega da mu se vise nista lose ne dogodi u zivotu"?
![]()