- Poruka
- 3.015
Eo nekih slika:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tete mu bolje stoji.
I mene onaj rep uzasno nervira.
Obratite paznju na poslednju sliku.
Tete i Sandrin na jednoj strani,Sandrin gola,a Gilje zabezeknuto gleda sa druge strane.
Najbolja riba je Natalia Verbeke tj. Ana.
Ko je video u filmu Dot the I zna o cemu pricam![]()
Ja nikad gore noge nisam video od njenih.Jos ima i brkove.Riba![]()
Najbolja riba je Natalia Verbeke tj. Ana.
Ko je video u filmu Dot the I zna o cemu pricam![]()
Nisam gledala film, a Ana mi je bila super kao lik.
Ipak, u najnovijem spanskom Elle-u ima neki editorijal sa deset najboljih riba Spanije (gole sve), na naslovnoj je Elsa Pataky, ona sto je glumila profesorku sto se smuvala sa Markosom, a tu je i Natalia Verbeke, slikala se u ogromnom akvarijumu ali posto na toj slici nije licila na sebe, nisam vam je tu stavljala. Tako da ipak Spanci izgleda smatraju nju ribom. A slikala se i Carolina Cerezuela, ona sto je bila sa Fitijem.
Jao bre muskarci, sto ste dosadni,samo hocete da pricate o zenama i koja je bolja riba. A ima li koja devojka da iskomentarisemo muske? Ja na primer mislim da je dobro da se pojavio onaj Nacho, ako nista radi ravnoteze medju polovima.
mene nervira ona Coni...u ovom serijalu sto treba da izadje samo se j.ebe sa onim Nacom a ovamo kao place pa se kaje pa onda opet je on malo zaskoci i tako dok ne pocrkaju..KUR.VA!tkacio:
mene nervira ona Coni...u ovom serijalu sto treba da izadje samo se j.ebe sa onim Nacom a ovamo kao place pa se kaje pa onda opet je on malo zaskoci i tako dok ne pocrkaju..KUR.VA!tkacio:
Pa da je moj muz onaj mali kako li se zove, ni ja se ne bi mnogo nechkala Nachu. Je**ga, jednom se zivi!
Shalim se, dobar je Hosiko!![]()
pa jeste....
ali mislim da bi mu afrika bolje stajala...![]()
Meni Selija mnogo ruzna,onako visoka " konjasta",svetle kose,plus ima celulit lepo se vidi u epizodi u kad idu na more,i onaj hrapav glas me nervira.slazhem se!
u pochetq mi je bila bash antipatichna, posle sam je malo zgotivila, ali je ruzhna...
selija je mnogo bolja...