- Poruka
- 3.015
Eo nekih slika:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tete mu bolje stoji.
I mene onaj rep uzasno nervira.
Obratite paznju na poslednju sliku.
Tete i Sandrin na jednoj strani,Sandrin gola,a Gilje zabezeknuto gleda sa druge strane.

Najbolja riba je Natalia Verbeke tj. Ana.
Ko je video u filmu Dot the I zna o cemu pricam![]()
Ja nikad gore noge nisam video od njenih.Jos ima i brkove.Riba![]()

Najbolja riba je Natalia Verbeke tj. Ana.
Ko je video u filmu Dot the I zna o cemu pricam![]()
samo hocete da pricate o zenama i koja je bolja riba. A ima li koja devojka da iskomentarisemo muske? Ja na primer mislim da je dobro da se pojavio onaj Nacho, ako nista radi ravnoteze medju polovima.Nisam gledala film, a Ana mi je bila super kao lik.
Ipak, u najnovijem spanskom Elle-u ima neki editorijal sa deset najboljih riba Spanije (gole sve), na naslovnoj je Elsa Pataky, ona sto je glumila profesorku sto se smuvala sa Markosom, a tu je i Natalia Verbeke, slikala se u ogromnom akvarijumu ali posto na toj slici nije licila na sebe, nisam vam je tu stavljala. Tako da ipak Spanci izgleda smatraju nju ribom. A slikala se i Carolina Cerezuela, ona sto je bila sa Fitijem.
Jao bre muskarci, sto ste dosadni,samo hocete da pricate o zenama i koja je bolja riba. A ima li koja devojka da iskomentarisemo muske? Ja na primer mislim da je dobro da se pojavio onaj Nacho, ako nista radi ravnoteze medju polovima.
tkacio:mene nervira ona Coni...u ovom serijalu sto treba da izadje samo se j.ebe sa onim Nacom a ovamo kao place pa se kaje pa onda opet je on malo zaskoci i tako dok ne pocrkaju..KUR.VA!tkacio:
mene nervira ona Coni...u ovom serijalu sto treba da izadje samo se j.ebe sa onim Nacom a ovamo kao place pa se kaje pa onda opet je on malo zaskoci i tako dok ne pocrkaju..KUR.VA!tkacio:

Pa da je moj muz onaj mali kako li se zove, ni ja se ne bi mnogo nechkala Nachu. Je**ga, jednom se zivi!
Shalim se, dobar je Hosiko!![]()

mene nervira ona Coni...u ovom serijalu sto treba da izadje samo se j.ebe sa onim Nacom a ovamo kao place pa se kaje pa onda opet je on malo zaskoci i tako dok ne pocrkaju..KUR.VA!tkacio:
Ili napisi belim pa ko hoce neka procita a ko nece ne mora.pa jeste....
ali mislim da bi mu afrika bolje stajala...![]()
Meni Selija mnogo ruzna,onako visoka " konjasta",svetle kose,plus ima celulit lepo se vidi u epizodi u kad idu na more,i onaj hrapav glas me nervira.slazhem se!
u pochetq mi je bila bash antipatichna, posle sam je malo zgotivila, ali je ruzhna...
selija je mnogo bolja...