Seranovi

Epizoda je bila extra...!
Mnogo mi je bilo zao Fitija...jadnichak...
Epizode su extra i nisu manje kwalitetne od ranijih osim shto nekoliko glumaca neostaje!
Stwarno je glupo shto ce zawrshiti seriju, ali j*b*g...!

Tete se ponasa kao da ima 7 godina.Neka ide kod babe ili oca.Rekao sam vec da ce da se smiri ali ovakvo ponasanje ne lezi vise ni Kuru.
Sto se tice Ane mene nervira njena naduvanost..A Fitiju nije mogla neka druga da se svidi nego bas svastika.Prvo sa jednom sestrom pa sa drugom....Imaju dosta po meni nezdravih situacija.Veza sa rodjakom, svastika, ja sam jedva prihvatio da se smuvaju i Eva i Markos a kamoli ovo.
Ipak je to Spanija,EU ....Veca sloboda(koja mi se gadi)!Njihov kraj,njihova pravila!:rtfm:

Epizoda je bila extra...!
Mnogo mi je bilo zao Fitija...jadnichak...
Epizode su extra i nisu manje kwalitetne od ranijih osim shto nekoliko glumaca neostaje!
Stwarno je glupo shto ce zawrshiti seriju, ali j*b*g...!
Pa daj boze,da je zavrse kako treba!Da se desi neko cudo i da se svi skupe na gomilu!I onda idemo ispocetka!

Pa daj boze,da je zavrse kako treba!Da se desi neko cudo i da se svi skupe na gomilu!I onda idemo ispocetka!

E, to bi bilo divno, ali se plasim da nece bas sve tako da se odvija. Ako je tacno ono sto je Wapa pronasla pri kraju serije se prekida neko veliko prijateljstvo za koje se do tada mislilo da je nemoguce prekinuti. To, pretpostavljam, moze da bude samo prijateljstvo izmedju Dijega i Fitija... Ne mogu da zamislim da tako zavrse seriju... Ali, nadam se da sam to pogresno protumacila...

Emotivna epizoda, osim sto sam se pocepala kad je onaj tip iz gradske cistoce doveo Fitija, pa mu Diego rekao "hvala sto ste ga doveli" a ovaj odgovorio "pa mi ionako kupimo sa poda sve sto nadjemo" :rotf:

Ono sto je pisalo u El Paisu za prekid velikog prijateljstva, mislim da ce doci do neke velike svadje ali nema sanse da tako zavrse seriju. Onda bi sve ostalo nedoreceno, a posto je ovo bas KRAJ, sigurno ce sve zavrsiti srecno.

e a to gde se vidi lusija na pola sekunde, jer zna mozhda neko da li je ta scena bila na pochetq ili na kraju epizode?? zato shto tju u utorak motji da gledam samo drugu polovinu epizode... pa da znam ako je to na pochetq da bezhim sa chasa...

hmmm :think:.....imam jednu teoriju:
mozda ce ovu osmu sezonu za koju kazu da je zadnja da zavrse nekom velikom svadjom i da sve ostane nedoreceno jer im je mozda ponestalo ideja za epizode, pa zele samo privremeno da prestanu da snimaju i najavljuju kraj-a u stvari za par godina nastave da snimaju, ili mozda preterujem, ne za par godina, ali posle nekog vremena i skupe opet glumce, i smisle pricu....ali to opet nebi bilo isto...ali mislim da se svi slazemo da bi smo voleli da vidimo nastavak posle ''nekog'' vremena...ili je mozda bolje da lepo zavrse sa serijom i da je kasnije ne kvare sa nekim nastavcima....hmmmm:think: sta mislite??:confused:

Lusija se nije vratila da snimi tu scenu tojest da snimi onaj jedan moment već su to uzeli iz neke druge epizode. Takoda nemoj bežati(znam da se zezaš:lol:) jer nije ništa posebno!
Evo ti snimak pa pogledaj!
Vidi se da je uzeto iz druge epizode i to iz neke gde se valjano iznervirala.

Vidi se da je to uzeto iz stare epizode po tome sto u toj sceni na frizideru iza Lusije pise Balay, a kad budete gledali nove epizode iz osme sezone, sad pise Zanussi.

@slatka mala - nemoj mnogo da se nadas da ce za par godina serija da se nastavi. Kraj je kraj, gledanost pada, sto da je opet pokrecu za par godina?

Još samo šest epizoda!!!!!:cry:
Iako vec duze vreme seriju ne pratim toliko kao pre, te poslednje epizode cu sigurno odgledati.Zao mi je sto sam propustila epizodu koja je emitovana, cini mi se, u cetvrtak, samo sam malo bacila pogled i koliko sam videla, Dijego, Santjago i Fiti su polagali neki test, sto je sigurno bilo interesantno.Potrudicu se da odgledam reprizu u ponedeljak.

Vidi se da je to uzeto iz stare epizode po tome sto u toj sceni na frizideru iza Lusije pise Balay, a kad budete gledali nove epizode iz osme sezone, sad pise Zanussi.

@slatka mala - nemoj mnogo da se nadas da ce za par godina serija da se nastavi. Kraj je kraj, gledanost pada, sto da je opet pokrecu za par godina?

ja sam se ocigledno malo zeznula :roll:, ne znam odake mi da se lusija vratila da snimi ovu scenu, kada je ociglno da je scena uzeta iz ranijih epizoda...:lol:

ko zna....mozda stvarno bude za par godina...ali iskreno, cisto sumnjam, i da bude to nece biti to....samo se nadam da nece parviti neke rimejk serije ko sto uvek prave od popularnih serija, pa na kraju uniste celi utisak:nono:

:bye:

Pa 8 sezona je snimana,ali mislim da je snimanje prekinuto[nisam siguran] i da od toga nema nista...
Inache ne bih volio da daju reprizu seranovih[6 i 7 sezone],samo prvih 5...toliko od mene za sad... :)

Back