Seranovi

Хахахаха, таман кад сам помислио да сам све видео и да немају више шта да приказују и снимају о Серановима, демантовали су ме... :lol: "Паранормална појава у кући Серанових каква никад пре није забележена......ГИЉЕ УЧИ!" :lol::lol::lol: xD

Manu mi ide na zivce i jedva cekam da i njega negde posalju iz serije, ali moram da priznam (teska srca, ali moram) da je veceras bio fenomenalan. Mislim da onakav muskarac ne postoji - tip koji bi bio uz trudnu devojku i posto mu ona kaze da ga ne voli. Nadam se da ce se Afrika vratiti Raulu, ipak su oni stvoreni jedno za drugo.
A Raul i Fiti su genijalci! Gen Martinez!!! Kakva su ekipa! I jos Gilje uci! Stvarno idejama nikad kraja. Svaka nova epizoda mi popravi raspolozenje.

Mozemo nekako da se organizujemo.
Nadjemo nekog da prevede seriju.
Platimo ako treba.
Medjusobno razdelimo titl.
Sta mislite?

Zasto da nalazimo nekoga i plachamo (usput, znas li ti koliko bi to kostalo?!?!). Ima na buvljaku da se kupe DVD-jevi serije sa prevodom, pre dve tri nedelje je bilo da se kupi prvih 50 epizoda, sad vec ima 75, chini mi se.

Manu mi ide na zivce i jedva cekam da i njega negde posalju iz serije, ali moram da priznam (teska srca, ali moram) da je veceras bio fenomenalan. Mislim da onakav muskarac ne postoji - tip koji bi bio uz trudnu devojku i posto mu ona kaze da ga ne voli. Nadam se da ce se Afrika vratiti Raulu, ipak su oni stvoreni jedno za drugo.
A Raul i Fiti su genijalci! Gen Martinez!!! Kakva su ekipa! I jos Gilje uci! Stvarno idejama nikad kraja. Svaka nova epizoda mi popravi raspolozenje.

Meni je Manu zao,
nista protiv decka nemam,
ali ova krava Afrika,
me nervira EXTRA,
posle onolikog zzbzanja sa Raulom,
i njegovim mucenjem da je vrati,
ona ga sikanirala kao psa(sto je donekle i zasluzio...),
ali kada je nasao devojku,
ona je pozelela da se pomiri sa njim,
i zaista je ispalo da je"zelenija trava u tudjem dvoristu"...:roll:
Da bi ga vrlo brzo izradila zbog Manuo,
kojeg bi opet vrlo brzo pocela izradjivati,
na vrlo ruzan nacin...
RAUL i SU navijam za to,
da joj se malo natrlja nos jer je djubre...

Zar Afrika vec jednom nije bila trudna sa Raulom.
Secam se da je bila epizoda kad je on nju zaprosio, ali zaboravio sam kako se sve odvilo - da li je ona i tada bila "mucak" ili kako?

Inace, sinocna epizoda je bila dobra, onako, iznad proseka za skorije epizode...
Samo Afrika i Tete me nerviraju...

Tete je kao lik bila ok odredjeno vreme, a sad mrzi Afriku jer se smuvala sa Manuom, i samo razmislja kako da se spetlja sa njim, a rodjak joj je... I najgore je sto tako sa 16ak godina krece da glumi neku ribu...

A Afrika ne zna sta hoce... Strasno sto su joj scenaristi upropastili lik. Prvo uzima Raula nazad,da bi ga ostavila zbog Manua, koga na kraju ispade - i ne voli...

Kupi ti sebi pa nama narezi i prodaj po skupljoj ceni...;)

Sta ti je bre, ja sam postena devojka, ne znam ja to trange-frange... Ali ako bas hoces ajde kupicu, pa cu tebi narezati i prodacu ti za 249 evra komplet, mislim da je postena cena, moja zarada je samo 500 odsto, a? ;)

Ja imam seriju bez prevoda, jel moze kod tih ljudi da se kupe samo prevodi??

Nemam pojma, oni prodaju dvd-jeve, tesko da mogu samo prevodi.

Jeste, skupi su, komplet od 70tak epizoda dodje oko 50 evra, ne znam sta oni misle, pa nisu to male pare a pritom uopste ne znas kakav je kvalitet.
A inace ti prodavci se prave malo blesavi, kao ne narezuju oni licno nego neki tip, tako da cisto sumnjam da bi oni znali kako da prodaju samo prevod. Ako neko pita, neka svakako javi.

xex, serija je i dalje vrh.... Afrika se upropastila sa onim šiz-frizom, inače ona je 80 god a deluje mi kao da je 73-74... Brate, sav je izborana.... nervira me malo a i Tete, jer mi je nekako razmažena.... Ništa bez Lusije i Eveeeeeeeeeeeeeee.... Jaoj, donja Karmen je likuša... xe xe

afrika je bila car, ''i covjek i zena'' sto bi se u narodu reklo,jaka kao bik,duhovita...
a sad su se scenaristi po.srali na nju.

To je tacno, odjednom je svi zamrzesmo!! Meni je pre bila bas super njena uloga, ovo su uradili, kao da nisu znali sta ce sa njenim likom pa sta im prvo pade na pamet to i uradise, bas je S.H.I.T.... :D
PS: Kad pocinje snimanje 8. sezone?? Dosadno mi sad... :mrgreen:

Back