Nodi-wolf
Domaćin
- Poruka
- 3.965
Lepe si slike stavio,
stvarno mala lepo ozgleda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepe si slike stavio,

. 

Samo 3 godine starija od Eve.Izgleda ko da joj je mama.Extra epozoda.
Coni 73 godisteSamo 3 godine starija od Eve.Izgleda ko da joj je mama.
Pepa Aniorte-1973, Murcia, Murcia, Spain
Nisam mogao da verujem.Mozda je greska:shock:A Santi mladji od Dijega godinu dana.:shock:

Extra epozoda.
Coni 73 godisteSamo 3 godine starija od Eve.Izgleda ko da joj je mama.
Pepa Aniorte-1973, Murcia, Murcia, Spain
Nisam mogao da verujem.Mozda je greska:shock:A Santi mladji od Dijega godinu dana.:shock:
Nije greska u CONI nego u Evi..!
Ko zna sta je radila sve da bi izgledala ko da ima 17godina...
Ko je PEPA..?
Za Santija znam, ali dobro ruznjikav covek...
Inace epizoda je bila VRH!!!![]()
Za Wappa. Na nekom nasem forumu sam procitao film "Siroce". Uostalom ja ne ucim spanski da bi znao da prevedem da li je to tacno ili ne. Uostalom;who cares?!?!
Zasto volite seranove?? ja ih mrzim!
Zato sto su extra! Najbolja serija ikada prikazivana! A ako je mrzis na pogresno si temi!
!Pa dobro, ukusi su razliciti, a ja cu biti na temi na kojoj JA zelim!

Matt, ne moras da se ljutis ako sam te ispravila. Nisam mislila to na ruzan nacin i nije mi bila namera da te uvredim. El orfanato definitivno znaci sirotiste, a bez obzira sto ne ucis spanski, postoje recnici za te stvari.
Kako to mislis, who cares? Mogao si onda da ga nazoves i siromah i siroto dete i sirochichi i sve varijante na tu temu. Sta cemo sad da se gadjamo izrazima?
P.S. Ako ja nekad pogresim, slobodno me ispravi i ti i bilo ko drugi...
Nije ovo cas spanskog.A ti sto ucis preko televizije, svaka cast.Ovo je jedina serija na spanskom koju sam gledao u zivotu.I ne zanima me taj jezik.A ti idi zali se na onom drugom forumu sto su napisali "Siroce" a ne "Sirotiste".Nemam nista protiv da me neko ispravi za nesto ali ovo je banalna stvar.Idi na forum "Ucimo spanski" pa se tamo ganjaj sa njima.

Uh fajt je poceo i to dobar i kvalitetan...
I sad treba da dokazemo ko je u pravu..?
Znaci, on je glumio u seriji „Korak napred”.Pitala sam se zasto mi je toliko poznat, a s obzirom na to da tu popularnu seriju nisam pratila, bilo mi je tesko da se setim u kom se to filmu ili seriji pojavio.Odkud u Seranovima, Huan iz serije korak napred!
U opšte mu izgled nisu promenili.
Odkud u Seranovima, Huan iz serije korak napred!
U opšte mu izgled nisu promenili.

Uh fajt je poceo i to dobar i kvalitetan...
I sad treba da dokazemo ko je u pravu..?
Vraca nam se Lusija. Ona Coni ce izgleda opet da spopadne Dijega.![]()